Butikslokale til leje på Vesterbrogade - Skræddersy dit drømme erhvervslejemål

Du skal slå til nu, hvis du skulle have interesse i at blive den næste lejer af dette spændende erhvervslejemål, der er til leje. Mulighederne er mange, og du får endda en helt unik mulighed for at sætte dit eget præg på erhvervslejemålet, da udlejer er indstillet på at indgå en aftale om lejefrihed i opbygningsperioden – det kommer selvfølgelig an på, hvor længe der er tale om.

Som sagt er det muligt at drive enhver form for erhverv, da potentialet er stort og mulighederne er mange. Du kan nemlig både indrette butikken til detail eller måske har du forestillinger om at blive byens helt store restauratør? Du kommer dog selv til at stå for indhentelse af nødvendige myndighedsgodkendelser, herunder ibrugtagningstilladelse, eventuelt midlertidig alkoholbevilling og byggetilladelse. Derudover står du selv for etablering af nødvendige installationer, såsom fedtudskiller, udsugning mv. Ejerforeningen skal i sidste ende godkende dine åbningstider, placering af udsugning mm., så ingen bliver frustreret af eventuel larm. Planløsningen viser sig med et salgsareal i forskelligt niveau, hvor der er rig mulighed for at etablere spiseområde med flere siddepladser. Dertil er der et toilet og en mindre 1. sal til kontor/administration medmindre du ønsker at lave loft til kip.

FØJ TIL FAVORITTER 2
Leje pr. mdr. 36.667 kr.
Størrelse 193 m² + 1. sal 37 m²
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Restauration eller detail
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke D

Beliggenhed

Erhvervslejemålet har en stor og iøjnefaldende facade, som med sikkerhed vil lokke flere forbipasserende til at stoppe op og kigge ind. Det er dog ikke kun synligheden, der er helt i top, for denne beliggenhed vil mange gerne have fingrene i. Lige så snart man hører Vesterbrogade, hersker der ingen tvivl om, at dette sted skal erhverves. I nærområdet ligger der mange forskellige spisesteder og øvrige butikker, som sørger for, at området er befærdet dagen lang. Dine medarbejdere kan desuden trække frisk luft rundt om Søerne i pausen eller sætte sig over på Vesterbro Torv.

TILSVARENDE EMNER

Paradisæblevej 36, st.
Størrelse (m2) 225
Leje pr. mdr. (kr.) 31.946
Holbergsgade 17, st. th.
Størrelse (m2) 165
Leje pr. mdr. (kr.) 26.150
Toftegårds Allé 9A, st. -  RESTAURANT
Størrelse (m2) 278
Leje pr. mdr. (kr.) 45.638
Købmagergade 58
Størrelse (m2) 221
Leje pr. mdr. (kr.) 57.200