Erhvervsformidler, Restaurant Mikkel Sandorff

Mikkel Sandorff

Erhvervsformidler, Restaurant

ms@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 92 09 30

SOLGT

Lokale til leje på Vesterbrogade 39

Restauranten har imponerende synlighed fra gaden med store vinduespartier, som skaber et godt blikfang og fremragende lysindfald i lejemålet. Hoveddøren åbner op for en glasafskærmet entré, hvor gæsterne bydes velkommen. Herfra breder den lyse og indbydende restaurant sig langt med ca. 100 siddepladser i dag og plads til mulig udvidelse. Der er indrettet en god betjeningsvenlig bar i den første del af restauranten. Gæste wc og garderoben er placeret i restaurantens modsatte ende mod gården. I det store produktions køkken med tilhørende anretter og opvaskeområde er der også indrettet et køle og et frostrum. I kælderplan direkte fra køkken finder du lager- og opbevaringsrum samt et personalebadeværelse og omklædning. Restauranten er super flot, indbydende og funktionel. Her kan man straks åbne sit eget fantastiske spisested, men der er også rig mulighed for at tilpasse indretningen helt efter jeres nye koncept og behov.

I går ikke gå på kompromis med hverken beliggenhed eller lejemål hvis vi vælger at slå jer ned her... Kontakt os i dag for en fremvisning.

FØJ TIL FAVORITTER 1
Leje pr. mdr. 61.000 kr.
Størrelse 254 m²
115 m² kælder
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Restauration
Depositum

5 måneders leje

Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

Vesterbrogade er en af Københavns mest besøgte gader og har en meget spredt samling af erhverv. Mange stor anerkendte hoteller, moderne restauranter, veletablerede detail kæder, DET NYE TEATER, TIVOLI og meget meget mere. Alle sammen tiltrækker kunder fra fjern og nær. Beliggenheden tilgås nemt med bl.a. buslinje 6A, som holder på VESTERBRO TORV, samt togforbindelserne ved Hovedbanegården og Vesterport station som begge ligger få hundrede meter fra lejemålet. - Perfekt for jeres personale og jeres gæster.

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 287
Leje pr. mdr. (kr.) 300.000
Størrelse (m2) 350
Leje pr. mdr. (kr.) 95.000
Størrelse (m2) 297
Leje pr. mdr. (kr.) 58.562