Erhvervsformidler, Butik Phillip Adler

Phillip Adler

Erhvervsformidler, Butik

pa@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 95 54

UDLEJET

Lokale til leje på Vedbæk Stationsvej 14, st. 2

På Vedbæk Stationsvej 14 har du nu muligheden for at  på fingrene i dette indbydende erhvervsmål, som ligger  placeret centralt ud mod den befærdet gade og side om  side med andre hyggelige butikker. Her har vi at gøre  med et forholdsvist sjældent udbudt lokale, der nemlig både kan anvendes som lejelokale til mad i form af  f.eks. takeaway, men også som almindelig butik. Den enkelte glasfacade gør lokalet utrolig imødekommende og synlig og byder forbipasserende indenfor gennem den lille entré.

Indvendig er erhvervsmålet indrettet med et stort butikslokale, som munder ud i endnu et lokale, som desuden rummer et vindue med udsigt mod baghaven. Dertil kommer et velholdt kælderplan med et godt lager. Kælderplanet tilgås nemt gennem en lem i gulvet, og byder derfor alt i alt på en veldisponeret planløsning, hvor man sørger for, at lageret holdes fuldkommen afskilt fra butikkens øvrige lokaler. Mulighederne er således mange. De gode rammer og det lyse, enkelte interiør fungerer nærmest som et hvidt lærred, som kan passe til et hav af forskellige erhvervstyper.

 Beliggenheden er ligeledes helt i top. Erhvervsmålet er placeret i smørhullet af Vedbæk mellem gadens øvrige butikker, hvor det summer af liv. Her finder man bl.a. restauranter, blomsterbutik, indkøbsmuligheder m.m. Vedbæk Station samt øvrige transportmuligheder ligger blot et stenkast væk og byens børnehuse og skoler ligger lige i nærheden. Vedbæk Strand finder man ligeledes inden for blot 200 m. Skal man en tur rundt i byens hyggelige butikker, er det således næsten umuligt ikke spadsere forbi. Kort sagt - her får du intet mindre end de helt perfekte rammer til at skabe lige netop den type af erhvervsmål du går og drømmer om.

FØJ TIL FAVORITTER 10
Leje pr. mdr. 9.000 kr.
Størrelse 31 m²
21 m² kælder
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Kan bruges til  take-away ,detail eller lign.
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke G

Beliggenhed