Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor Jesper Erichsen

Jesper Erichsen

Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor

je@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 17 73 41

UDLEJET

Lokale til leje på Strandvejen 132, st. th.

Nyistandsat butik til mange formål – leje uden afståelse

Med store, åbne og lyse lokaler og en tilhørende kælderetage med masser af lagerplads udgør dette erhvervslejemål den ideelle forretning til alle former for detail – med de rammer, der skal til for at skabe en funktionel såvel som hyggelig atmosfære.
Ja, der er mange kvaliteter her på matriklen, men én af de absolut bedste er, at du kommer til at overtage en komplet nyrenoveret butik, som præsenterer sig knivskarpt for både dig, dine kolleger og dine snarlige kunder. Der er bl.a. støbt et nyt, flot gulv i rå og slidstærk kvalitet, og der kommer ligeledes til at blive opført et splinternyt køkken, så stedet også kan drives som café/sandwichbar til kold mad eller lignende. Det nye køkken bliver dog først sat op senere i processen, så det passer til den indtrædende lejers ønsker og behov.  Forretningen – eller caféen, alt efter ønske – har et indbydende ankomstparti med store, synlige vinduer, der giver masser af lys, og et rummeligt lokale, som åbner for et væld af muligheder. I alt glider to store lokaler sammen her i stueetagen, og dertil er der to mindre rum/kroge, som kan indrettes til alt lige fra prøverum til kontor. Etagen gemmer også på et badeværelse med toilet, inden der til slut er adgang til en stor kælder med mulighed for at lave lagerrum. Det bemærkes at kælderen er lavloftet og i dårlig stand.

FØJ TIL FAVORITTER 2
Leje pr. mdr. 17.800 kr.
Størrelse 93 m² + 100 m² kælder
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Detail / Koldt køkken / Showroom / Kontor
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke D

Beliggenhed

Med en attraktiv placering på den altid travle Strandvejen i hjertet af Hellerup er du så godt som garanteret opmærksomhed og succes i forbindelse med din nyåbnede forretning eller café. Du får adresse skråt over for den velbesøgte Irma, hvor de fleste i byen lægger vejen forbi, og dertil får du restens af gadens rige forretningsliv som dine naboer – bedre bliver det simpelthen ikke.

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 119
Leje pr. mdr. (kr.) 22.745