Erhvervsformidler, Restaurant Henrik Voss

Henrik Voss

Erhvervsformidler, Restaurant

voss@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 25 70 35 77

Lokale til leje på Strandpromenaden 3

Går du med drømmen om at åbne din egen cafe, så er muligheden her.

Lokalet er ideelt til mange former for erhverv, men med udendørs terrasse foran lokalet, og placeringen tæt ved stranden, er det oplagt at indrette en hyggelig kaffebar, is-butik, sandwichbar, m.m.
Lokalerne er på i alt 125 kvm (BBR) fordelt på 2 plan forbundet af stor indvendig trappe i ejerlejligheden. Gode muligheder for at etablere koldt køkken og med plads til ca. 35 siddende gæster inden for og ca. 25 udenfor. Et kundetoilet (handikapvenligt) i lejemålet, samt personalerum, med adgang fra opgangen, med omklædning og toilet.
Byggeriet forventes færdigt oktober 2019, og lokalerne sælges som "white boks", det vil sige at du selv skal indrette lokalet, men installationer, lofter, gulve og vægge er selvfølgelig færdige, og her får du lov til at være med til at bestemme hvordan det skal se ud hvis du er hurtig. 

Vi henviser derudover til Bydelsforeningen Søndre Havns hjemmeside: https://soendrehavn.dk/ hvor du kan læse meget mere om området og udviklingen.

FØJ TIL FAVORITTER
Leje pr. mdr. 18.750 kr.
Størrelse 65 m² + 1. sal 60 m²
0 m² kælder
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Café med kold mad / butik / købmand 
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke A

Beliggenhed

Attraktiv beliggenhed ikke langt fra vandet (Søndre strand) og havnen i Køge. Her opføres pt en helt ny bydel i Køge, Søndre Havn, med op mod 4000 nye beboere, over den næste årrække.
I anden række til vandet opføres projektet, Kystengen, som består af 62 ejerlejligheder og et godt hjørne-erhvervslokale som vender ud mod de øvrige beboelsesejendomme og et fint stræde i bydelen.