Erhvervsformidler, Restaurant Henrik Voss

Henrik Voss

Erhvervsformidler, Restaurant

voss@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 25 70 35 77

Lokale til leje på Strandpromenaden 3

Hvis I har drømmen om at drive café, så har vi det perfekte sted. Tag med til Strandpromenaden i Køge, og lad drømmen gå i opfyldelse.

Allerede ved ankomst til ejendommen, er det tydeligt, at det vil være ideelt at åbne en café her, og tankerne henledes hurtigt på de lune sommerdage, hvor ca 25 siddende glade gæster kan finde sig til rette på terrassen og nyder cafeens håndplukkede udvalg af lækkerier. Hvad end I vil åbne den stemningsfyldte kaffebar, isbutikken eller den velsmurte sandwichbar, så har I den oplagte mulighed lige her.

Indenfor fordeler lokalerne sig over to etager med 125 m2 i alt, hvor der er plads til ca 35 siddende gæster. Lokalerne afleveres til jer som “white boks”, et helt rent lærred, hvor I kan sætte jeres personlige præg.  Ved overtagelse er alle installationer, lofter, gulve og vægge naturligvis færdige, så I blot skal tage jer af det sjove: indretningen og jeres nye steds udtryk.
Der bliver anlagt et handicapvenligt kundetoilet i stueetagen og der er trukket ledninger, så der er mulighed for at etablere et koldt køkken med kaffemaskiner, isbar og alt, hvad der ellers hører til. Foruden lokalerne er der et tilknyttet rum med bad og toiletfaciliteter, der eksempelvis kan anvendes som omklædningsrum, lager eller kontor.

FØJ TIL FAVORITTER 1
Leje pr. mdr. 18.750 kr.
Størrelse 65 m² + 1. sal 60 m²
0 m² kælder
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Café med kold mad / butik / købmand 
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke A

Beliggenhed

Vi befinder os i Søndre Havn, et kvarter i rivende udvikling, der både rummer kulturtilbud, boliger, grønne områder, brede sandstrande og et levende erhvervsliv. Den spændende udvikling sætter fokus på at forene by og kultur endnu mere, hvorfor I vil opleve flere byrum, hvor der er aktiviteter og faciliteter for folk i alle aldre – blandt andet kulturhal, dansescene, en maritim legeplads og et udekøkken, der bidrager til den fantastiske stemning. Her bliver I således en del af et helt igennem dejligt miljø med masser af mennesker og liv. Ydermere befinder vi os tæt på stranden, hvilket også er med til at lokke folk til, og så er der hverken langt til bus- eller togforbindelserne for jer, der pendler.