Erhvervsformidler, Restaurant Simon Ravnløkke

Simon Ravnløkke

Erhvervsformidler, Restaurant

sr@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 25 39

RESEVERET

Erhvervslokale til leje - bred anvendelse

På Strandboulevarden 166 har vi fornøjelsen af at udbyde denne specialforretning til udlejning. Den egner sig perfekt til jer, der gerne vil tilbyde smørrebrød, udvalgte delikatesser eller lignende og mulighed for varmt køkken. 

Forretningen ligger helt perfekt med et stort udstillingsvindue ud mod den travle gade, så I er sikret god synlighed fra de forbipasserende. Facaden er udstyret med markise så sommersolen ikke blænder. Herfra træder I ind i et stort lokale, hvor I nemt kan indrette jer og udstille forretningens spændende udvalg. Tilstødende i baglokalet ligger køkkenet / opvasken med et tilhørende lille kontor. Planløsningen er praktisk indrettet og masser af lys. Her kan I straks rykke ind, indrette jer og begynde at drive forretning.

FØJ TIL FAVORITTER 10
Leje pr. mdr. 10.500 kr.
Størrelse 60 m²
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Take Away 
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke C

Beliggenhed

Adressen er Strandboulevarden 166 på Østerbro – en levende bydel, som konstant bliver mere og mere populær. Her bliver I en del af et godt handelsmiljø med mange spisesteder og cafeer i nabolaget, der bidrager til den levende stemning. Østerbro formår at forene byens puls med naturskønne aner, så foruden det  stemningsfyldte gadebillede, er I nær havnen og Fælledparken, som udgør nogle skønne oaser i nabolaget og hver dag tiltrække mange mennesker.

Beliggenheden er super attraktiv, og der er tilmed både bus- og metroforbindelser få skridt fra adressen, så I hurtigt og bekvemt kan komme til og fra butikken.

Kontakt os for en fremvisning i dag.

TILSVARENDE EMNER

Vingårdstræde 17, st. tv.
Størrelse (m2) 66
Leje pr. mdr. (kr.) 14.573
Viktoriagade 6 st. tv.
Størrelse (m2) 85
Leje pr. mdr. (kr.) 13.267
Ålekistevej 195 st. samt kld.
Størrelse (m2) 114
Leje pr. mdr. (kr.) 16.974
Øster Farimagsgade 8, st. tv.
Størrelse (m2) 140
Leje pr. mdr. (kr.) 21.393