Ejendomsmægler MDE, Butik Mie Hofman

Mie Hofman

Ejendomsmægler MDE, Butik

mie@butikskompagniet.dk

T: 71 12 21 00

M: 40 60 95 50

Lokale til leje på Sandkaj 19, st. 2150 Nordhavn

Forbered dig på at blive forelsket, når vi nu kan præsentere dig for dette sublime erhvervsmål, som udbydes til leje. Adressen er Sandkaj 9 i Nordhavn, og her bliver du en del af en spændende byudvikling på Sundmolen, som især kommer til at være velbesøgt at et ressourcestærkt publikum.

Lejemålet er 101 kvadratmeter stort, og det er fuldstændig nyistandsat fra A-Z. Derudover er det udstyret med en fabelagtig panoramaudsigt over molen og hen over vandet, hvilket giver god synlighed udefra. Du får et stort og regulært butikslokale, to WC’er, et teknikrum samt vaskerum. Der er højt til loftet i alle rum, og det gode lysindfald skaber et let og luftig atmosfære. Her får du altså de ideelle rammer for dit erhverv, uanset om du udlever drømmen om egen butik, isbar, kaffebar, vinbar eller restaurant. Der er naturligvis også mulighed for udeservering, så man udnytter beliggenheden til fulde.

Erhvervsmålet har en unik placering i Nordhavn, hvor kvalitetsboliger tårner op, og hvor erhvervslivet blomstrer. Sandmolen ligger helt centralt i Indre Nordhavn, midt imellem Århusgadekvarteret og Levantkaj. Sandmolen udvikler sig dag for dag, og målet er at blive et eftertragtet bykvarter med et grønt præg og en særlig arkitektonisk karakter, hvor både beboere og virksomheder kan nyde godt af den bynære beliggenhed. Dertil får man glæde af Cityringen, der i sommeren 2019 åbner med en separat Nordhavnslinje.

FØJ TIL FAVORITTER 17
Leje pr. mdr. 18.938 kr.
Størrelse 98 m²
3 m² kælder
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Restaurant, vinbar, kaffebar, isbutik, detailhandel
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke A

Tilknyttet faciliteter

  • NYISTANDSAT LEJEMÅL PÅ SUNDMOLEN
  • PERFEKT BELIGGENHED
  • MANGE FORSKELLIGE MULIGHEDER

Beliggenhed

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 93
Leje pr. mdr. (kr.) 6.822
Størrelse (m2) 141
Leje pr. mdr. (kr.) 7.521
Størrelse (m2) 119
Leje pr. mdr. (kr.) 26.000
Størrelse (m2) 104
Leje pr. mdr. (kr.) 28.001
Størrelse (m2) 106
Leje pr. mdr. (kr.) 21.744