x

Hos ButiksKompagniet følger vi naturligvis anvisningerne fra Regeringen og Sundhedsstyrelsen. Det betyder at vi alle arbejder hjemme i disse dage, for at begrænse coronasmitten.
MEN vi er her stadig ! Vi er på telefon og mail, og skulle du have interesse i et af vores emner skal du endelig tage fat i os på telefon 70 12 21 00 eller sende en mail på info@butikskompagniet.dk

Vi vil gøre vores aller bedste for at få tingene til at fungere og vi sidder klar til at hjælpe dig.

Erhvervsformidler, Restaurant Simon Ravnløkke

Simon Ravnløkke

Erhvervsformidler, Restaurant

sr@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 25 39

Lokale til leje på Pustervig 8

RESTAURANT UDLEJES I NYETABLERET HOTELKOMPLEKS

Ejendommen der blev overtaget af PITZNER EJENDOMME i 2018, er i gang med at blive omdannet til 29 topmoderne hotellejligheder i den prisvenlige kategori. Ligeledes etableres der eksklusive kontorer på tagetagen, med udsigt til byens tage og Rundetårn som blot ligger 100 meter fra lejemålet.

Potentialet er stort, og mulighederne uendelige. Kom med ind og se stedet og vær med til at sætte jeres præg på indretningen. Her er der mulighed for at leje en 360 kvm stor restaurant - hvor hver en kvm er udnyttet på bedste vis. Her får man 

120 m2 - Restaurant, 150 m2 - Køkken, 90 m2 – Disponibelt lokale

Der er adgang til en charmerende fælles baggård og en tagterrasse med orangeri.

Udlejer leverer et fuldt istandsat lejemål med de indretninger som der er behov for, efter aftale med den lejer der får lejemålet.

FØJ TIL FAVORITTER
Leje pr. mdr. 82.500 kr.
Størrelse 390 m²
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Restauration i hotel.
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke Der foreligger ikke energimærke

Beliggenhed

Lejemålet ligger i den tidligere suhrske husmoderskole, stiftet som husholdningsskole 1901 af Ingeborg Suhr Mailand, I dag ”Suhrs Højskole”

Lejemålet har en formidabel beliggenhed tæt på det altid levende Kultorv, områdets knudepunkt, og 100 meter fra Nørreport.

I området findes der desuden mange uddannelsesinstitutioner, butikker og andet liberalt erhverv. Dette gør området til et meget attraktivt knudepunkt, hvor flere tusinde hver dag har deres daglige gang.