Ejendomsmægler MDE, Salgschef Mie Hofman

Mie Hofman

Ejendomsmægler MDE, Salgschef

mie@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 95 50

Lokale til leje på Paradisæblevej 36, st.

Skal du være med til en grøn begyndelse?

Grønne tage, solceller, urban gardening og gennemtænkte materialevalg sikrer grønne værdier i hele bydelen. Herudover er Grønttorvets ejendomme opført, så de opfylder de nyeste krav til byggeri. Det sikrer bedre klimaoptimering, der betyder mindre CO2 udledning og energiforbrug.
Bydelens hjerte er den 23.000 kvm store Grønttorvspark med græsarealer, frugttræer, spejlbassin, orangeri og et fælles spisehus. Parkens indretning gør, at der er plads til noget for beboere i alle aldre. For bydelens yngste byder plænen på leg og aktivitet, mens voksne kan nyde en kop kaffe eller let anretning i det fælles Spisehus, som opføres ved promenaden.

FØJ TIL FAVORITTER 1
Leje pr. mdr. 31.946 kr.
Størrelse 225 m²
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Restauration / Café
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke A

Beliggenhed

Københavns grønneste bydel!
Grønne oaser. Levende nærmiljø. Fællesskab. Udlev drømmen om det grønne byliv i Københavns nye, spirende bydel. Det gamle engros-Grønttorv i Valby, som siden 1958 har været handelssted for frugt-, grønt- og blomsterhandlere, forvandles netop nu til en ny, moderne bydel. Spirende væksthuse, grønne omgivelser og fokus på fællesskaber sikrer, at Grønttorvet vil fortsætte i samme grønne ånd, mens forskellige detaljer i arkitekturen vil minde os om områdets helt unikke historie.
Opførelsen af Københavns nye, grønne bydel med 2.300 boliger for alle aldersgrupper sker med rekordfart.

TILSVARENDE EMNER

Frederiksberggade 25
Størrelse (m2) 625
Leje pr. mdr. (kr.) 191.666
Ryesgade 76, st. tv.
Størrelse (m2) 181
Boligafgift pr. mdr. 18.867