Erhvervsformidler, Restaurant Henrik Voss

Henrik Voss

Erhvervsformidler, Restaurant

voss@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 25 70 35 77

Lokale til leje på Nytorv 3C, st. og kld.

Midt på Nytorv finder I dette lyse og velholdte erhvervslejemål, som byder ind med lækre lokaler og mulighed for stort udeserveringsareal midt i solen. Adressen placerer jer hertil helt centralt i København K med et virvar af liv omkring jer. Helt klart et kig værd!

Der er tale om en flot og velholdt ejendom, som er opført i 1890, hvilket pryder facaden med yndige, herskabelige detaljer. Bygningen er velplaceret midt i solen, hvilket giver jer gode muligheder for at tilbyde kunderne en solrig udeservering på den cirka 100 kvadratmeter store terrasse. Hertil er et roligt gårdmiljø, der giver de ansatte en fredfyldt frokostpause og mulighed for cykelparkering. Foran bygningen er desuden gode muligheder for skiltning. Indendørs venter tre store serveringslokaler, hvor store vinduespartier giver et godt lysindfald samt virker tillokkende for forbipasserende. I et af lokalerne er en velfungerende bar, der allerede nu står klar til at skænke øl og kaffe til de tørstige kunder. Hertil kan I se frem til et stort køkken med kølerum og masser af plads. Restauranten har ydermere tre fine toiletter og tre gode disponible rum, der giver masser af plads til opbevaring. Hertil følger to store lagerrum og et kopirum. I kælderen venter ydermere fire gode og store lagerlokaler.

FØJ TIL FAVORITTER
Leje pr. mdr. 113.447 kr.
Størrelse 283 m² + 175 m² kælder
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Restaurant og café
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke C

Beliggenhed

Med denne placering centralt i København K er I sikret et højt antal besøgende på daglig basis. Placeret midt på det hyggelige Nytorv opleves der hver dag et virvar af liv omkring jer, når den attraktive bydel hver dag tiltrækker tusindvis af mennesker. Her er I beliggende 50 meter fra Strøget, der huser massevis af butikker og spisesteder. Fra restauranten kommer man nemt frem og tilbage med offentlig transport med bare 48 meter til Gammeltorvs Busterminal. Hertil er der kun 350 meter til Rådhuspladsens Metro. Vi glæder os til at vise lokalerne, mulighederne og området frem for jer!

TILSVARENDE EMNER

Nørregade 15
Størrelse (m2) 510
Leje pr. mdr. (kr.) 156.250
Rantzausgade 22B, st.
Størrelse (m2) 333
Leje pr. mdr. (kr.) 45.151
Toves Gaard, Enghavevej 8C
Størrelse (m2) 359
Leje pr. mdr. (kr.) 85.263