Lokale til leje på Nørregade 15

POTENTIELT RESTAURANT MED CENTRAL OG YDERST ATTRAKTIV PLACERING I HJERTET AF KØBENHAVN

Her på Nørregade 15 i hjertet af København ligger – lige nu – 510 kvadratmeters mulighedsrige rum, hvor alle dine karriereønsker snart kan blive udlevet. Lige nu står lokalerne klar til en renovation, men med en række forbedringer kan du selv være med til at skabe rammerne om din nye drømmevirksomhed.

Det ser måske ikke sådan ud på billederne, men her venter dig rent faktisk et blankt kanvas, som du helt selv kan sætte dit præg på. Udlejer vil nemlig i samarbejde med dig som lejer udarbejde en helt ny grundplan og selv stå for etablering af alt lige fra gulve til nyt køkken med udsugning, vægge, toiletter m.m. Således kan dette sted snart omdannes til lige præcis dét, du ønsker: en velbesøgt restaurant? en intim vinbar? en afslappet café? Mulighederne er mange. Det er muligt at opdele lejemålet.

Det betinges i lejekontrakten, at lejemålet godkendes af kommunalbestyrelsen i form af en ændring af lokalplanen. Dette forventes afklaret senest den 1. november 2019, hvorfor udlejer bekoster arkitekt m.m. i forbindelse med indretningen af lokalerne. En stor værdi for dig som lejer.

FØJ TIL FAVORITTER 1
Leje pr. mdr. 156.250 kr.
Størrelse 230 m² + 280 m² kælder
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Restauration 
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke D

Beliggenhed

Ejendommens placering er virkelig ikke én, du vil falde over hver dag. Så hvis du drømmer om at drive butik i hjertet af København, så er dette den helt perfekte mulighed for at få den drøm opfyldt. Ejendommen er nemlig placeret lige mellem Nytorv og Ørstedparken klods op af Vor Frue Kirke og Sankt Petri. Rundt om ejendommen ligger utallige butikker, spisesteder og barer der dagligt tiltrækker tusindvis af mennesker. Med butik her på Nørregade bliver det altså med andre ord ikke svært at tiltrække forbipasserende kunder, ligesom det vil være nemt for kunder at finde lokationen.

Udbydes til leje uden afståelse.

TILSVARENDE EMNER

Frederiksberggade 25
Størrelse (m2) 415
Leje pr. mdr. (kr.) 191.666
Rantzausgade 22B, st.
Størrelse (m2) 333
Leje pr. mdr. (kr.) 45.151
Gammel Køge Landevej 22M
Størrelse (m2) 189
Leje pr. mdr. (kr.) 23.948
Nørrebrogade 22, kld., st. samt 1.
Størrelse (m2) 586
Leje pr. mdr. (kr.) 51.700
Nyhavn 9

Cafe & Restaurant

Nyhavn 9

Størrelse (m2) 300
Leje pr. mdr. (kr.) 89.950