LEJEKONTRAKT UDSENDT

Lokale til leje på Nørregade 13 kld.

Nu har vi fornøjelsen af at udbyde disse gode erhvervslokaler til leje uden afståelse.


Her får I et helt blankt kanvas, hvor I kan sætte jeres personlige præg og tilpasse lokalerne og indretningen, så det passer perfekt til jeres behov. Her er det oplagt at drive en hyggelige vinbar, som I altid har drømt om. Eller måske er det drømmebutikken du mangler lokaler til. Med i alt fire lokaler og toiletfaciliteter fordelt på 146 m2 er der et utal af indretningsmuligheder.

Der er mulighed for trappeleje

FØJ TIL FAVORITTER 10
Leje pr. mdr. 29.750 kr.
Størrelse 146 m²
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Vinbar, butik, Café eller lign.
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke D

Beliggenhed

Adressen er Nørregade 13, en helt fantastisk beliggenhed ved Vor Frue Kirke og Sankt Petri, hvor I oplever København fra den allerbedste side. Vi befinder os midt i hovedstaden, hvor de omkringliggende gader breder sig med specialbutikker og spændende forretninger, som ligger side om side med stemningsfyldte barer og gode spisesteder, der tilsammen bidrager til den helt særlige stemning, som området er kendt for.

Her bliver I en del af Københavns levende miljø, hvor mange mennesker hver dag færdes og hurtigt fristes indenfor i jeres lokaler. Beliggenheden er helt i top, også for jer, der bor uden for byen, for I er kun en kort gåtur fra tog- og metroforbindelserne ved Nørreport Station, der hurtigt og bekvemt tager jer til og fra arbejde. En bedre adresse skal I lede længe efter.

TILSVARENDE EMNER

Frederiksberggade 25
Størrelse (m2) 625
Leje pr. mdr. (kr.) 191.666
Ryesgade 76, st. tv.
Størrelse (m2) 181
Boligafgift pr. mdr. 18.867
Frederikssundsvej 74A
Størrelse (m2) 131
Leje pr. mdr. (kr.) 21.394
Carl Jacobsens Vej 15A, st.
Størrelse (m2) 141
Leje pr. mdr. (kr.) 20.425
Store Regnegade 26A, kl. og st.
Størrelse (m2) 168
Leje pr. mdr. (kr.) 34.500