Erhvervsformidler, Restaurant Simon Ravnløkke

Simon Ravnløkke

Erhvervsformidler, Restaurant

sr@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 25 39

Lokale til leje på Nørregade 13 kld.

MULIG VINBAR, SPISESTED ELLER CAFE TIL LEJE UDEN AFSTÅELSE I KBH'S HJERTE

Nu har vi fornøjelsen af at udbyde disse gode erhvervslokaler til leje uden afståelse.
Her får I et helt blankt kanvas, hvor I kan sætte jeres personlige præg og tilpasse lokalerne og indretningen, så det passer perfekt til jeres behov. Det er oplagt at drive en hyggelige vinbar, som I altid har drømt om. Med i alt fire lokaler, køkken og toiletfaciliteter fordelt på 146 m2 er der et utal af indretningsmuligheder, og med en kærlig hånd og en mindre modernisering vil lokalerne stå fuldstændig klar til jer. Udlejer udarbejder desuden en grundplan i samarbejde med den kommende lejer og står for etablering af gulve, vægge toiletter og lignende, så lokalerne er helt opdateret.

Det betinges i lejekontrakten at lejemålet godkendes af kommunalbestyrelsen i form af en ændring af lokalplanen. Dette forventes afklaret senest 1. november 2019, hvorfor udlejer bekoster arkitekt mm i forbindelse med indretning af lokalerne.

FØJ TIL FAVORITTER 6
Leje pr. mdr. 36.500 kr.
Størrelse 146 m²
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Vinbar eller lign.
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke D

Beliggenhed

Adressen er Nørregade 13, en helt fantastisk beliggenhed ved Vor Frue Kirke og Sankt Petri, hvor I oplever København fra den allerbedste side. Vi befinder os midt i hovedstaden, hvor de omkringliggende gader breder sig med specialbutikker og spændende forretninger, som ligger side om side med stemningsfyldte barer og gode spisesteder, der tilsammen bidrager til den helt særlige stemning, som området er kendt for.

Her bliver I en del af Københavns levende miljø, hvor mange mennesker hver dag færdes og hurtigt fristes indenfor i jeres lokaler. Beliggenheden er helt i top, også for jer, der bor uden for byen, for I er kun en kort gåtur fra tog- og metroforbindelserne ved Nørreport Station, der hurtigt og bekvemt tager jer til og fra arbejde. En bedre adresse skal I lede længe efter.

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 651
Leje pr. mdr. (kr.) 210.209
Størrelse (m2) 175
Leje pr. mdr. (kr.) 49.375
Størrelse (m2) 213
Leje pr. mdr. (kr.) 37.158
Størrelse (m2) 145
Leje pr. mdr. (kr.) 26.710
Størrelse (m2) 181
Boligafgift pr. mdr. 23.290