Erhvervsformidler, Restaurant Simon Ravnløkke

Simon Ravnløkke

Erhvervsformidler, Restaurant

sr@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 25 39

Lokale til leje på Mariendalsvej 55D

Tag hul på jeres nye erhvervseventyr i disse nybyggede lokaler, der blot venter på nye ejere, nye møbler og en masse nye stamkunder - og lokalerne ligger perfekt placeret på det dejlige Frederiksberg!

I overtager nøglerne til nogle spritnye butikslokaler og et lejemål uden afståelse. Her kan I udleve drømmen om alt fra et lokalt bageri til et lækkert spisested, hvor folk fremover stopper op for at hente deres favoritmenu, når aftenen skal forsødes med take-away. Det er umuligt ikke at lade fantasien få frit løb, når I træder ind i de tomme lokaler, og I kan nemt forestille jer, hvordan her inden længe summer af liv og glade dage, mens duften af enten hjemmebag eller eksotiske retter spreder sig i rummet.

Ejendommen stod færdig i 2019, og I overtager lokalerne i gadeplan samt en kælderetage med tre lagerlokaler. Når I ankommer til adressen, bliver I mødt af det flotte førstehåndsindtryk, der ligeledes vil møde jeres kunder. I præsenteres for en moderne ejendom, og jeres butikslokaler er indrettet med brede vinduespartier, der strækker sig langs hele facaden. Indendøre får I ét stort rum, som vil danne rammen om eksempelvis jeres café, og dertil kommer et oplagt kontor. Der skal lægges sidste hånd på de indvendige rammer, og det bliver udlejer, der apterer efter udlejers ønsker. Der kan desuden etableres udsugning.

FØJ TIL FAVORITTER 10
Leje pr. mdr. 24.667 kr.
Størrelse 148 m²
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Restaurant og café
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke A

Beliggenhed

I befinder jer på den charmerende Mariendalsvej på Frederiksberg, hvor folk i stor stil nyder gåture med to-go kaffe og croissanter, så der er rig mulighed for at skabe jer en fast kundebase, for her bliver der sat pris på nye caféer og nyt liv i gaden. Som et ekstra plus ligger butikken få hundrede meter fra metroen ved Aksel Møllers Have, så folk strømmer til og fra området.