UDLEJET

Lokale til leje på Kultorvet 15 st

Man kan ikke sige København K uden at sige Kultorvet. Det levende bytorv, som vitterligt kun ligger 100 meter fra Nørreports perlerække af offentlige transportmuligheder, er et attraktivt knudepunkt, hvor flere tusinde hver dag har deres daglige gang.
Denne beliggenhed er i sandhed en drøm, der bliver til virkelighed, hvis du er ambitiøs med din virksomhed og gerne vil i søgelyset hos dit klientel. Potentialet er stort for disse fede, gamle restaurantlokaler, og de kan nemt forvandles til både en fed bar eller en helt klassisk og hyggelig café med servering inde eller ude under markisen.
Du kan byde dine gæster velkommen i det sænkede stueniveau, hvor de møder ind til et åbent cafélokale med bar og kassemiljø. Her kan bestillingerne ordnes, og de læskende drikkevarer kan serveres. ude bagved er der opvask og opbevaringsplads – eksempelvis til fustager m.m. – samt trapper op til førstesalen.
Heroppe kan indretningen blive rigtig skøn i det kæmpestore serverings- og opholdsrum, der kan indrettes med alt lige fra borde og stole, billard- og fodboldborde eller et festligt dansegulv. Skal der spilles livemusik eller være DJ-pult, er der også en scene. Vælger du imidlertid at gå restaurant- eller cafévejen, bliver du glad ved synet af det store køkken og de tilhørende kølerum her på etagen. Øverst oppe er der indrette toiletbåse.

FØJ TIL FAVORITTER 3
Leje pr. mdr. 95.000 kr.
Størrelse 350 m² + 1. sal 0 m²
+ 0 m² kælder
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Restauration 
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke E

Beliggenhed

Torvet ligger smukt placeret i Indre By og fungerer som en åben plads midt mellem gågaderne Købmagergade og Frederiksborggade. I 2012 blev Torvet renoveret og fik sit nuværende udtryk, men oprindeligt blev det anlagt tilbage i 1728. I dag er Kultorvet hjemsted for en lang række hyggelige caféer og velbesøgte butikker og delikatesseforretninger; herunder Slagteren ved Kultorvet, som er den ældste og har ligger her siden 1888. Den autentiske charme og historiens vingesus følger helt automatisk med, hvis du vælger at leje denne skønne restaurant – resten er op til dig!

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 390
Leje pr. mdr. (kr.) 82.500