Erhvervsformidler, Investering, Butik, Kontor Ludvig Abildtrup

Ludvig Abildtrup

Erhvervsformidler, Investering, Butik, Kontor

la@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 25 36

Lokale til leje på Kompagnistræde 17, st. th. og kld.

Træd indenfor i de lyse og indbydende lokaler, som straks skaber blikfang med store vinduesfacader og den centrale beliggenhed i gadebilledet.


Her er mulighederne mange, men især detailhandel eller servering af kold mad vil være helt ideelt. Du får to gode etager at gøre godt med. I nederste plan ses et åbent lokale med håndvask og bordplads, hvor der eksempelvis kan indrettes grovkøkken og enkelte spisepladser. Imens udgør den øverste etage to gode lokaler nogle ekstra gode m2 til selv samme spisemiljø. Alternativt kan der indrettes en anderledes butik med håndplukkede varer og et eksklusivt sortiment, der vil passe perfekt ind i det stemningsfyldte og spændende nabolag, som lokalerne befinder sig i.

FØJ TIL FAVORITTER
Leje pr. mdr. 19.500 kr.
Størrelse 41 m² + 52 m² kælder
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Detail, café m.m.
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke Der foreligger ikke energimærke

Beliggenhed

Adressen er Kompagnistræde, en super attraktiv beliggenhed i en gågade i indre by, hvor I bliver en del af et levende miljø med mange hyggelige restauranter, cafeer, specialbutikker og spændende forretninger som nærmeste nabo. Det aktive handelsmiljø bidrager til at tiltrække en bred kundeskare, og nabolaget er velbesøgt hele året rundt. Det brostensbelagte kvarter har en hyggelig atmosfære, som blot understreges af kanalerne, der breder sig rundt om hjørnet på Nybrogade, hvor I eksempelvis kan nyde et afbræk i frokostpausen eller et velfortjent hvil ved fyraften. Med så central en beliggenhed er I også sikret nem adgang til butikken med bus, tog og metro, der alt sammen ligger til fods eller få minutter på cykel herfra.

TILSVARENDE EMNER

Badstuestræde 8, kld.
Størrelse (m2) 50
Leje pr. mdr. (kr.) 8.434
Vesterbrogade 107B, st. th.
Størrelse (m2) 45
Leje pr. mdr. (kr.) 11.127