Erhvervsformidler, Restaurant Simon Kristensen

Simon Kristensen

Erhvervsformidler, Restaurant

sk@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 25 35

Kro til leje 35min. fra Rådhuspladsen

Langs Køge Bugt snor Københavnsvej sig forbi den ene hyggelige by efter den anden. Her ligger en kro i klassisk stil, som venter på en restauratør med nye idéer og kræfter.

Denne restaurant indbyder til store selskaber, fest og farver, livemusik, foredrag og spændende events. Indretningen er holdt i stilfuld men klassisk stil, hvor to semi-opdelte serveringslokaler fremstår som lejemålets centrum med 3,35 meter til loftet og virkelig god plads til at fejre de særlige lejligheder. I forlængelse af den ene sal, er der mulighed for at indrette en fin scene til bands eller andet. Salene flankeres af en integreret havestue mod syd. Hver sal har egen indgang med tilhørende toiletter, hvilket giver mulighed for at lave separate selskaber eller selskab samtidig med a la carte.

Køkkensektionen er stor med separat opvaskeafdeling, tjenerstation, varmt køkken og grøntafdeling. Der er også stor køleboks, fryseboks samt lager i tilknytning til køkkenet.

Alle toiletter i lejemålet er af ældre dato, men vil blive skiftet/moderniseret i samråd med ny lejer.

For lejer er det desuden muligt at forpagte motel delen, som har kørt med fuld belægning, samt en beboelseslejlighed oven på kroen som er på 90 m2, med køkken, toilet og bad, to værelser og stue.


FØJ TIL FAVORITTER 2
Leje pr. mdr. 41.667 kr.
Størrelse 300 m²
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Restaurant
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke Der foreligger ikke energimærke

Beliggenhed

Den 12.622 kvadratmeter store grund ligger ikke mange minutters gang fra vandet, og netop dét er områdets helt store trækplaster. Der er rigtig gode tilkørselsforhold, ikke bare fra Københavnsvej, men også fra motorvejsnettet, som man kan nå på få hundrede meter i bil. Området lige syd for Jersie blev for nyligt beriget med Køge Nord, en station på både S-togsnettet og for regionaltogene, og apropos Køge kan den historiske købstad nås på bare 10 minutter. For både lokale og turister kan restauranten komme til at være et samlingspunkt, og selv personale eller besøgende fra København kan tiltrækkes, da der kun er en halv time, der adskiller adressen fra Indre By. Ses vi til en fremvisning?