Erhvervsformidler, Restaurant Henrik Voss

Henrik Voss

Erhvervsformidler, Restaurant

voss@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 25 70 35 77

Lokale til leje på Københavnsvej 255 A

Langs Køge Bugt snor Københavnsvej sig forbi den ene hyggelige by efter den anden, alt imens badegæsterne indfinder sig på stranden. Her venter en kro i klassisk stil, som venter på en ny erhvervsdrivende, der vil servicere det sydlige whiskeybæltes sultne gæster med manér.

Denne flotte restaurant indbyder til store selskaber, fest og farver! Indretningen er holdt stilfuld, men klassisk, hvor to opdelte serveringslokaler fremstår som lejemålets centrum med 3,35 meter til loftet og virkelig god plads til at fejre de særlige lejligheder. Gildesalene flankeres af et udelokale mod syd, og desuden er der kombineret indgang og garderobe samt en håndfuld gode toiletfaciliteter. For gæster, der ønsker at leje en del af kroen, kan det også sagtens lade sig gøre, mens der stadig kan strømme folk ind fra gaden. De professionelle vil sætte stor pris at køkkenet vil blive renoveret efter alle kunsten regler, så det bliver et velekviperede industrikøkken, som ikke blot har styr på maskineriet, men også byder på masser af lagerplads og en stor køleboks.

For lejer er det desuden muligt at undersøge mulighederne for beboelse.

FØJ TIL FAVORITTER
Leje pr. mdr. 41.667 kr.
Størrelse 300 m²
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Restaurant
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke Der foreligger ikke energimærke

Beliggenhed

Den 12.622 kvadratmeter store grund ligger ikke mange minutters gang fra vandet, og netop dét er områdets helt store trækplaster. Der er rigtig gode tilkørselsforhold, ikke bare fra Københavnsvej, men også fra motorvejsnettet, som man kan nå på få hundrede meter i bil. Området lige syd for Jersie blev for nyligt beriget med Køge Nord, en station på både S-togsnettet og for regionaltogene, og apropos Køge kan den historiske købstad nås på bare 10 minutter. For både lokale og turister kan restauranten komme til at være et samlingspunkt, og selv personale eller besøgende fra København kan tiltrækkes, da der kun er en halv time, der adskiller adressen fra Indre By. Ses vi til en fremvisning?