Erhvervsformidler, Restaurant Mikkel Sandorff

Mikkel Sandorff

Erhvervsformidler, Restaurant

ms@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 92 09 30

LEJEKONTRAKT UDSENDT

Lokale til leje på Grønnegade 33

I de rustikke gamle lokaler er der plads til at man kan brødføde en solid menneskeflok

Det tilhørende køkken er stort og rummeligt og der er stor udsugning samt stor fedtudskiller, så der er gode forudsætninger for at lave stor madkunst afhængig af den ansatte koks ambitionsniveau.

Udadtil er lokalernes facade enormt charmerende i klassisk stil fra den gamle malerbutik og med vinduer, så folk ude på gaden kan kigge ind og se hvor dejligt jeres gæster har det.
Placeringen taler næsten for sig selv. Har man været i området, ved man udmærket godt hvor mange mennesker, der går rundt i de små gader omkring Gothersgade og Kongens Nytorv. Der er mange hoteller, vandrehjem og specialforretninger i nærheden, så der er mulighed for at indfange masser af kunder, hvis man gør nok opmærksom på sig selv.

Godt nok har lokalerne oprindeligt været brugt som restaurant, men lad dig endelig ikke begrænse af det. Der kan også etableres en fed bar, en hyggelig café eller måske noget helt fjerde eller en kombination. Kom indenfor, mærk lokalerne og bliv inspireret.

FØJ TIL FAVORITTER
Leje pr. mdr. 57.500 kr.
Størrelse 195 m²
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Restauration, Cafe, Detail
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke D

Beliggenhed

I det Indre København er der altid travlt. Det myldrer med turister og andet godtfolk, der spiller moderne og det arbejdende folk i området er altid på udkig efter et godt sted at spise frokost.
Og hvilket sted er bedre end lige disse lokaler på Grønnegade?

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 287
Leje pr. mdr. (kr.) 300.000
Størrelse (m2) 200
Leje pr. mdr. (kr.) 50.000
Størrelse (m2) 254
Leje pr. mdr. (kr.) 61.000
Størrelse (m2) 200
Leje pr. mdr. (kr.) 33.418