Erhvervsformidler, Restaurant Mikkel Sandorff

Mikkel Sandorff

Erhvervsformidler, Restaurant

ms@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 92 09 30

Lokale til leje på Grønnegade 33

2 etager og stort køkken i perfekt central placering

I det Indre København er der altid travlt. Det myldrer med turister og andet godtfolk, der spiller moderne og det arbejdende folk i området er altid på udkig efter et godt sted at spise frokost.
Og hvilket sted er bedre end lige disse lokaler på Grønnegade?

I de rustikke gamle lokaler er der hvert fald plads til at man kan brødføde en solid menneskeflok og kan alle gæsterne ikke være i stueplanet, så send dem blot roligt ned i kælderen, hvor der er endnu et stort rum - og så er de endda tættere på toiletterne.

Det tilhørende køkken er stort og rummeligt og der er stor udsugning samt stor fedtudskiller, så der er gode forudsætninger for at lave stor madkunst afhængig af den ansatte koks ambitionsniveau.

Udadtil er lokalernes facade enormt charmerende i klassisk stil fra den gamle malerbutik og med vinduer, så folk ude på gaden kan kigge ind og se hvor dejligt jeres gæster har det. Men sørg for at der er veloplyst, så de høje mennesker ikke slår hovedet mod dørkarmen, når de skal ned i kælderen.
Placeringen taler næsten for sig selv. Har man været i området, ved man udmærket godt hvor mange mennesker, der går rundt i de små gader omkring Gothersgade og Kongens Nytorv. Der er mange hoteller, vandrehjem og specialforretninger i nærheden, så der er mulighed for at indfange masser af kunder, hvis man gør nok opmærksom på sig selv.

Godt nok har lokalerne oprindeligt været brugt som restaurant, men lad dig endelig ikke begrænse af det. Der kan også etableres en fed bar, en hyggelig café eller måske noget helt fjerde eller en kombination. Kom indenfor, mærk lokalerne og bliv inspireret.

FØJ TIL FAVORITTER 8
Leje pr. mdr. 79.167 kr.
Størrelse 295 m²
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Restauration, Cafe, Detail
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke D

Tilknyttet faciliteter

  • EKSKLUSIV BELIGGENHED I GRØNNGADE KVARTERET
  • MULIGHED FOR HURTIG OVERTAGELSE
  • OPTMALT INDRETTET TIL INTIM RESTAURATION ELLER DETAIL

Beliggenhed

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 287
Leje pr. mdr. (kr.) 300.000
Størrelse (m2) 296
 
Størrelse (m2) 296
Leje pr. mdr. (kr.) 48.000
Størrelse (m2) 350
Leje pr. mdr. (kr.) 95.000
Størrelse (m2) 390
Leje pr. mdr. (kr.) 82.500