Erhvervsformidler, Investering, Butik, Kontor Ludvig Abildtrup

Ludvig Abildtrup

Erhvervsformidler, Investering, Butik, Kontor

la@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 25 36

Lokale til leje på Frederiksborggade 41, st.

Når den mindste solstråle rammer Københavns gader, strømmer det unge publikum til Dronning Louises Bro, mens de mere købedygtige flokkes om Torvehallerne for at nyde et glas vin eller en god øl. Man må altså sige, at I på Frederiksborggade 41 får lidt af en stjerneplacering foræret, hvor I har mulighed for at overtage dette spændende lejemål med nøglepenge og starte byens næste trendy butik, café eller take away-shop (kun koldt køkken).

Der er tale om en af byens smukke, gamle ejendomme, som præsenterer sig med imponerende facadeudsmykninger og højt til de gamle apotekerlofter. Ejendommen er flot og velholdt med et virkelig imponerende lysindfald takket være de høje panoramavinduer, hvor det er muligt at tiltrække forbipasserendes blikke fra både fortov, biler og busser. Hovedlokalet ligger et niveau under personalets rum, der er med et par rum med plads til køkkenfaciliteter, mens der gennem en lem er adgang til kælderen, der kan fungere som ekstra opbevaringsrum.

FØJ TIL FAVORITTER 2
Leje pr. mdr. 19.500 kr.
Størrelse 63 m² + 26 m² kælder
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Sandwichbar eller koldt køkken
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

Nærområdet er helt særligt, når det kommer til den københavnske erhvervsscene. Frederiksborggade er nemlig en vaskeægte hovedpulsåre, der forbinder Indre By med Nørrebro, og således er det tusindvis af mennesker, der hver dag suser forbi jeres nye facade. Kulturelle knudepunkter er der nok af i form af Nørreport, Søerne, Torvehallerne og Dronning Louises Bro, mens også selvstændige erhverv skiller sig ud med et væld af forskellige butikker, spisesteder, barer og caféer. Det er altså det helt brede publikum, der frekventerer jeres dørtrin, hvorfor I har en unik mulighed for at hive både unge og gamle, studerende og velhavende ind forbi for at smage på netop jeres udvalg. Og bliver I for alvor succesfulde, kan folk også komme til jer med bus, tog eller metro til Nørreport eller parkere bilen på Israels Plads. Velkommen.

TILSVARENDE EMNER

Vingårdstræde 17, st. tv.
Størrelse (m2) 66
Leje pr. mdr. (kr.) 14.573
Nørrebrogade 56 st. tv.
Størrelse (m2) 115
Leje pr. mdr. (kr.) 18.548
Frederikssundsvej 110, st.
Størrelse (m2) 82
Leje pr. mdr. (kr.) 10.260
Nørregade 2, st. th.
Størrelse (m2) 160
Leje pr. mdr. (kr.) 43.139
Dronningens Tværgade 22 st.
Størrelse (m2) 74.8
Leje pr. mdr. (kr.) 11.033