Erhvervslokale til restaurant til leje på Strøget

Formidabelt lejemål til leje på super attraktiv beliggenhed på strøget. Oplagt til restauration og detailhandel. Lejemålets 415 m2 strækker sig over 2 etager - kælder og stue samt et mindre areal i baghuset til ventilation. Lejemålet som i dag er indrettet til restauration har store lyse gæstearealer i stueplan, med gæstetoiletter og barområder. Opstillet korrekt er det plads til mere end 100 spisende gæster. I lejemålet er der indrettet et produktivt køkkenområde med udsugning til taget og med direkte adgang til kælder og lager. I kælderplan er det desuden ekstra lagerplads, personaleomklædning, nedkølet øl-lager og øvrige køle-/fryserum. Kælderen er også indrettet med affaldssortering og har en vareelevator direkte til kælder fra gadeplan. 

Rammerne på Frederiksberggade 25 er ideelle til store internationale restaurantions-koncepter, som skal kunne rumme mange gæster adgangen og håndteret stor madproduktion. Absolut et af landets mest centrale og velbesøgte områder blot 50 meter fra Rådhuspladsen og den nye metro.

FØJ TIL FAVORITTER 5
Leje pr. mdr. 191.666 kr.
Størrelse 200 m² + 215 m² kælder
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Restaurant
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke D

Beliggenhed

Nu venter en enestående mulighed for at overtage lejemålet af den tidligere McDonalds-lokation på Strøget, som vist roligt kan siges at være én af restaurantkædens bedste beliggenheder gennem mange år. Det er ren wauw-effekt. Både hvad angår lokalerne og den fremragende beliggenhed. Her går alt op i en højere enhed, og nu kan dit erhvervsprojekt blive det nye succesfulde skud på stammen!

Her er du kun 50meter fra Rådhuspladsen – denne udlejning sker uden tvivl på Københavns bedste placering.

TILSVARENDE EMNER

Nørregade 15
Størrelse (m2) 510
Leje pr. mdr. (kr.) 156.250
Nørrebrogade 22, kld., st. samt 1.
Størrelse (m2) 586
Leje pr. mdr. (kr.) 51.700
Nyhavn 9

Cafe & Restaurant

Nyhavn 9

Størrelse (m2) 300
Leje pr. mdr. (kr.) 89.950