Erhvervsformidler, Restaurant Mikkel Sandorff

Mikkel Sandorff

Erhvervsformidler, Restaurant

ms@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 92 09 30

Lokale til leje på Frederiksberggade 25

Formidabelt lejemål til leje på super attraktiv beliggenhed på strøget. Oplagt til restauration og detailhandel. Lejemålets  676 m2 strækker sig over tre etager - Kælder, Stue og 1. sal. samt et mindre areal i baghuset til ventilation. Lejemålet som i dag er indrettet til restauration har store lyse gæstearealer i stueplan og på 1. sal. På begge etager er der ligeledes indrettet gæstetoiletter og barområder. Opstillet korrekt er det plads til mere end 200 spisende gæster på de to etager. I stueplan er desuden indrettet et praktisk køkkenområde med udsugning til til taget og med direkte adgang til kælder og lager. I det tilhørende kælderplan er det god ekstra lagerplads, personaleomklædning, nedkølet øl-lager og øvrige køle-/fryserum. Kælderen er også indrettet med affaldssortering og har en vareelevator direkte til kælder fra gadeplan. 

Rammerne på Frederiksberggade 25 er ideelle til store internationale restaurantions-koncepter, som skal kunne rumme mange gæster adgangen og håndteret stor madproduktion. Absolut et af landets mest centrale og velbesøgte områder blot 50 meter fra Rådhuspladsen og den nye metro der åbner med udgangen af 2019


OBS! Lejemålet kan overtages møbleret i restaurationsområdet.  

FØJ TIL FAVORITTER 1
Leje pr. mdr. 191.667 kr.
Størrelse 200 m² + 1. sal 236 m²
215 m² kælder
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Restaurant
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke D

Beliggenhed

Nu venter en enestående mulighed for at overtage lejemålet af den tidligere McDonalds-lokation på Strøget, som vist roligt kan siges at være én af restaurantkædens bedste beliggenheder gennem mange år. Det er ren wauw-effekt. Både hvad angår lokalerne og den fremragende beliggenhed. Her går alt op i en højere enhed, og nu kan dit erhvervsprojekt blive det nye succesfulde skud på stammen!

Her er du kun 50meter fra Rådhuspladsen – denne udlejning sker uden tvivl på Københavns bedste placering.

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 266
Leje pr. mdr. (kr.) 32.760
Størrelse (m2) 510
Leje pr. mdr. (kr.) 156.250