Erhvervslokale til restaurant til leje på Strøget

Formidabelt lejemål til leje på super attraktiv beliggenhed på Strøget. Oplagt til restauration og detailhandel. Lejemålets 625 m2 strækker sig over 3 etager - kælder, stue og 1. sal samt et mindre areal i baghuset til ventilation. Lejemålet, som i dag er indrettet til restauration, har store, lyse gæstearealer med gæstetoiletter, handicaptoilet og barområder. Opstillet korrekt er det plads til mere end 150 + spisende gæster. I lejemålet er der indrettet et produktivt køkkenområde med udsugning til taget og med direkte adgang til kælder og lager. I kælderplan er det desuden ekstra lagerplads, personaleomklædning og køle-/fryserum. Kælderen er også indrettet med affaldssortering og har en vareelevator direkte til kælder fra gadeplan. 

Rammerne på Frederiksberggade 25 er ideelle til store internationale restaurations-koncepter, som skal kunne rumme mange gæster ad gangen og håndtere stor madproduktion. Absolut et af landets mest centrale og velbesøgte områder, blot 50 meter fra Rådhuspladsen og metro.

Lejemålet kan deles op hvis du ikke har brug for alle m2. 

FØJ TIL FAVORITTER 7
Leje pr. mdr. 191.666 kr.
Størrelse 197 m² + 1. sal 206 m²
+ 222 m² kælder
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Restaurant, sports bar, cafe, eller hvad du går og drømmer om.  
Depositum

1.149.996,00

Moms pålægges: Ja
Energimærke D

Beliggenhed

Nu venter en enestående mulighed for at overtage lejemålet, der tidligere har huset McDonalds, på Strøget. Man kan vist roligt sige at dette var en af restaurantkædens bedste beliggenheder gennem mange år. Dette må siges at være et lejemål udover det sædvanlige. Både hvad angår lokalerne og den fremragende beliggenhed. Her går alt op i en højere enhed, og nu kan dit erhvervsprojekt blive det nye succesfulde skud på stammen!

Her er du kun 50 meter fra Rådhuspladsen – denne udlejning sker uden tvivl på Københavns bedste placering.

TILSVARENDE EMNER

Ryesgade 76, st. tv.
Størrelse (m2) 181
Boligafgift pr. mdr. 18.867
Paradisæblevej 36, st.
Størrelse (m2) 225
Leje pr. mdr. (kr.) 31.946
Holbergsgade 17, st. th.
Størrelse (m2) 165
Leje pr. mdr. (kr.) 23.589
Gråbrødretorv 9, kld. og st. tv.
Størrelse (m2) 175
Leje pr. mdr. (kr.) 37.142