Erhvervsformidler, Restaurant Torben Steen Jensen

Torben Steen Jensen

Erhvervsformidler, Restaurant

tsj@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 25 36

Lokale til leje på Bagsværd Hovedgade 126A

På Bagsværd Hovedgade 126A ligger et spændende lokale til leje med afståelsesret. De gode kvadratmeter med denne beliggenhed kan udnyttes til forskellige formål – her går gode idéer hånd i hånd med en rigtig god eksponering.

Brænder du for at kreere hyggelig stemning og god mad? Så kunne du jo overveje at flytte dine iværksætterdrømme ind på Bagsværd Hovedgade. Potentialet er nemlig stort med mulighed for at etablere og drive en café, restaurant eller take-away. Med et penselstrøg kan du sætte dit eget præg og åbne op for din business. Al inventar, der fremgår af billederne kan medfølge for et mindre beløb. Planløsningen byder på et fuldt køkken med udsugning, fornuftig arbejdsplads og er lige til at gå til. Derudover indeholder forretningen et handicapvenligt toilet, et rummeligt lager samt et serveringslokale med ca. 18-20 siddepladser.

FØJ TIL FAVORITTER 1
Leje pr. mdr. 15.000 kr.
Størrelse 77 m²
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Cafédrift
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke C

Beliggenhed

Beliggenheden er attraktiv, da erhvervslejemålet er placeret i Bagsværd Bycenter blandt alskens butikker, så der er masser af potentielle kunder serveret til døren. Bagsværd Station findes 280 meter fra adressen, og foruden stationen er der gode busforbindelser i området, hvilket gør det nemt for kunder såvel som personale at besøge samt komme til og fra forretningen.