Erhvervsformidler, Restaurant Mikkel Sandorff

Mikkel Sandorff

Erhvervsformidler, Restaurant

ms@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 92 09 30

UDLEJET

Lokale til leje på Østerbrogade 132

Ja, ved første øjekast indbyder disse storslåede lokaler måske ikke ligefrem til at nyde en treretters menu i stearinlysenes skær – i hvert fald ikke lige nu. MEN den gode wining-and-dining-stemning er heldigvis indenfor rækkevidde. Så snart en flok flittige håndværkere har været i gang, kan dette meget vel gå hen og blive Østerbros nye "it"-sted, hvor sultne byboere vil elske at slå sig ned og nyde et lækkert måltid mad.

Men først kalder arbejdet! Hele lejemålet, den 258 kvadratmeter store restaurant, skal nemlig total istandsættes. Det kan virke som en stor mundfuld, men frygt ej – udlejeren står nemlig til jeres rådighed og ønsker med glæde at bidrage med dette økonomisk. Der er allerede planlagt nye vinduespartier i ejendommen fra udlejers side, og øvrige forbedringer kan aftales internt – binding til lejekontrakten sker efter aftale med udlejer og afhængigt af dit behov som lejer for udlejers økonomiske bidrag.

Når dette er på plads, kan vi passende ser nærmere på det mulighedsrige gør-det-selv-projekt. De store restaurationslokaler har installeret udsugning, hvilket gør det oplagt at videreføre stedet som restaurant eller café med plads og luft til de helt store udskejelser i køkkenet. Et køkken, som har en rigtig god størrelse til alt det nødvendige og til at fremtrylle delikate retter til de mange spisende gæster, som der er plads til i de store serveringslokaler. Dertil er der både gæste- og personaletoiletter i bygningen.

FØJ TIL FAVORITTER 1
Leje pr. mdr. 45.000 kr.
Størrelse 258 m² + 20 m² kælder
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Restaurant / Cafe
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke C

Beliggenhed

Restauranten har en glimrende beliggenhed midt på Østerbrogade, tilmed på én af gadens bedste placeringer lige ved Århusgadekvarteret og på den anden side af Østerfælled Torv, der i forvejen byder på flere spisesteder og derfor tiltrækker mange kunder. Bus 1A og linje 14 stopper stort set lige udenfor døren, og ellers ligger hele herligheden i central cykelafstand fra city samt i kort gåafstand til den nye metro.

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 510
Leje pr. mdr. (kr.) 156.250
Størrelse (m2) 333
Leje pr. mdr. (kr.) 45.151