Erhvervsformidler, Restaurant Simon Ravnløkke

Simon Ravnløkke

Erhvervsformidler, Restaurant

sr@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 25 39

Skuffesag - Restaurant med varmt køkken i København

Nu kan I åbne jeres egen restaurant i et af Københavns mest spændende gader, hvor originale specialforretninger ligger side om side med caféer og spisesteder og tilsammen sætter scenen for en skøn oplevelse i byen. Restauranten har lagt lokaler til en velkørende maskine gennem mange.

I får en gennemtænkt restaurant, der er velindrettet med mange fine detaljer, og restaurationslokalet er opført med åbent kig til et varmt køkken med det hele. Her kan jeres gæster få den kulinariske oplevelse serveret i rustikke og stilfulde omgivelser med rå murstensvægge og mørke gulve, mens kokkene arbejder for fuldt blus. Fra en mindre gang, der nu er indrettet som garderobe, kan jeres gæster tilgå tre toiletter, og en bardisk kan indrettes som endnu et serveringssted, hvor de besøgende kan komme helt tæt på. De bagerste lokaler tæller en gang og endnu to køkkenarealer, mens restauranten også har en kælder med fem lagerrum og et gangareal.

 
FØJ TIL FAVORITTER 2
Afståelse 3.200.000 kr.
Leje pr. mdr. 16.366 kr.
Størrelse 170 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Restauration
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke Der foreligger ikke energimærke

Beliggenhed

Restauranten vil blive en del af et populært kvarter, på Nørrebro med mange selvstændige erhvervsdrivende og flere spisesteder, der trækker folk til området fra hele København. Den brostensbelagte gade er blevet kendt for sine inspirerende forretninger og restauranter, hvor kreativiteten ingen ende vil tage, og med det nye metro-stop ved Nørrebros Runddel er det blevet endnu nemmere at komme til området - hvis man da ikke som en vaskeægte københavner hopper på cyklen og helt spontant slår vejen forbi gaden og jeres restaurant på vej hjem fra arbejde.

TILSVARENDE EMNER

Sallingvej 61
Størrelse (m2) 1301
Leje pr. mdr. (kr.) 54.208