På barsel 👶 Erhvervsformidler, Restaurant Henrik Voss

Henrik Voss

På barsel 👶 Erhvervsformidler, Restaurant

voss@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 25 70 35 77

Restaurant med midnatsbevilling til leje med afståelse

Med Magasin og Sankt Nikolaj Kirke som nærmeste naboer ligger Vingårdstræde som en af middelalderbyens hyggeligste, gamle gader i hjertet af Indre By. I gaden ligger den historiske bygning Kong Hans' Vingård, der har lagt navn til gaden, og indenfor ganske få hundrede meter ligger både Kongens Nytorv og den nye metrostation ved Gammel Strand. Kunne du forestille dig en mere central og hyggelig placering at byde københavnerne på et godt glas vin og lidt lækker tapas?

Denne attraktivt beliggende restaurant tilbyder de perfekte rammer – på alle tænkelige måder – til at starte et nyt, succesfuldt spisested op i København K. Restauranten udbydes til leje med afståelse, og der er tale om en rigtig fin lejekontrakt med gode muligheder. Der foreligger eksempelvis bevilling til varm mad og servering af alkohol frem til kl. 24.00, ligesom der er tilladelse til opsætning af markiser på facaden, hvilket er en kærkommen kvalitet til de 20 udvendige siddepladser, som supplerer de 30 indvendige helt perfekt på en lun forårsdag.

Her venter dig en virkelig lækker forretning, som byder velkommen til et lyst og åbent serveringslokale med flere gode spisezoner samt en stor skranke, hvor der kan tages imod bestilling, Lokalet er flot og velholdt; lige til at gå til. Ude bagved fremviser restauranten et godt industrikøkken, som har alt det nødvendige til at kunne køre et varmt køkken, ligesom der er lager og toiletfaciliteter.

Der er mulighed for finansieret handel eller forpagtning.

FØJ TIL FAVORITTER 9
Afståelse 1.495.000 kr.
Leje pr. mdr. 14.573 kr.
Størrelse 66 m² + 1. sal 0 m²
+ 0 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Cafe / Restaurant 
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke D

Beliggenhed

Restauranten er lokaliseret ved et højt og synligt hjørne med store vinduespartier direkte til gadens hyggelige liv. Dette er en af Københavns smukke, gamle hjørner, som blot ligger et stenkast fra Kongens Nytorv, Magasin, det Kongelige Teater og områdets rige udvalg af spisesteder og eksklusive forretninger. Et spændende kvarter i vækst, hvor hele området omkring Danske Bank indenfor de næste fem år bygges om med flere butikker og lejligheder.

Helt perfekt.

TILSVARENDE EMNER

Nørrebrogade 56 st. tv.
Størrelse (m2) 115
Leje pr. mdr. (kr.) 18.548
Amagerbrogade 10, st. tv. og st. mf.
Størrelse (m2) 133
Leje pr. mdr. (kr.) 18.500
Frederikssundsvej 110, st.
Størrelse (m2) 82
Leje pr. mdr. (kr.) 10.260
Nørregade 2, st. th.
Størrelse (m2) 160
Leje pr. mdr. (kr.) 43.139
Frederiksborggade 41, st.
Størrelse (m2) 89
Leje pr. mdr. (kr.) 19.500