Erhvervsformidler, Restaurant Simon Ravnløkke

Simon Ravnløkke

Erhvervsformidler, Restaurant

sr@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 25 39

Lokale til salg på Vimmelskaftet 41F st. + kld.

Ryst terningen, passér startfeltet og ryk over på Vimmelskaftet – den fjerdedyreste adresse i det anerkendte brætspil, Matador, der i mere end 80 år har samlet danske familier til hyggeaftener. Vimmelskaftet var uden tvivl en af de adresser, alle ville have fingrene i, og det samme gælder selvfølgelig i virkeligheden…

Tro det eller ej; nu kan du sætte dit navn og underskrift på lejekontrakten til Vimmelskaftet 41F. Butikken udbydes til leje med afståelse, og den råder over hele 266 veldisponerede kvadratmeter fordelt over to etager. Lokalerne har tidligere været indrettet som stripklub med kulørte lamper, barområder og gode siddepladser, og de kan nemt omdannes til eksempelvis restaurant, bar, natklub eller vandpibecafé – mulighederne er mange, og som en ekstra fordel kan vi oplyse dig om, at der allerede er indhentet en alkohol-serveringsbevilling med udskænkning til klokken 5 om morgenen. Der er med andre ord rig mulighed for at etablere det nye “it-sted”, hvor festlige københavnere kan svinge hofterne til langt ud på natten – ja, faktisk lige indtil den lyse morgen. 

FØJ TIL FAVORITTER 1
Afståelse 995.000 kr.
Leje pr. mdr. 32.760 kr.
Størrelse 266 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Restaurant, bar eller klub
Depositum 3 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke D

Beliggenhed

Der hersker en hyggelig og intim atmosfære foran erhvervsmålet, og lige ude på den anden side af porten ligger Strøget. Her emmer det af liv og glade dage både morgen, dag, aften og nat, og man kan vist roligt sige, at du er sikret et bredt kundesegment. Fra adressen er der ikke andet end 550 meter til Rådhuspladsen, 600 meter til Nørreport og 650 meter til Kongens Nytorv, hvilket må siges at være et plus, når det kommer til offentlig transport. Men med numsen i cykelsædet er der heller ikke langt til nogen af brokvartererne.

Lyder det ikke meget fedt?

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 350
Leje pr. mdr. (kr.) 95.000
Størrelse (m2) 390
Leje pr. mdr. (kr.) 82.500