Erhvervsformidler, Restaurant Mikkel Sandorff

Mikkel Sandorff

Erhvervsformidler, Restaurant

ms@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 92 09 30

Lokale til salg på Vesterbrogade 55 B

Nyetableret restaurationslokaler på Vesterbros nok mest synlige placering til afståelse.  Restauranten til salg er indrettet af fagfolk som ved hvordan køkkener og gæstearealer skal indrettes.  Sælger har forvandlet et af Vesterbros mange trætte og kedelige banklokaler til et af bydelens smukkeste hjørner, med respekt for ejendommens arkitektur. På Vesterbrotorv ligger denne perle.

Fra facaden og ind igennem de store vinduer bliver øjet fanget af en moderne indretning blandet af retro og ny-design. Indretningen er absolut velfungerende med 46 siddepladser og handikapgodkendt toilet i stueplan. De løse møbler gør det mulig med fleksibilitet til større grupper og de bløde båse giver en mere Private-Dining stemning.

Baren er god udstyret med alt hvad en tjener drømmer om.

Iskoldt filtreret vand med eller uden brus fra vandanlægget, fadøl, masser af køl, samt vinkøler, isterningmaskine og espressomaskine med tilhørende mølle og skuffe. Der er tjenergang direkte til køkkenet og god arbejdsplads i baren

Køkkenet er indrettet af fagfolk og her er plads til store armbevægelser. Intet er overladt til tilfældighederne. Godt indeklima, god ventilation, masser af dagslys, stor opvaske og bage-station. Generelt et gedigent produktionskøkken med nye maskiner hele vejen rundt.

I kælderen er indrettet personalestue, køle/frysebokse, lager, personale WC og omklædning og stor fedtudskiller.

Mulighed for 50 % finansiering

FØJ TIL FAVORITTER 4
Afståelse 1.800.000 kr.
Leje pr. mdr. 58.859 kr.
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Restaurant
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke C

Tilknyttet faciliteter

  • VESTERBROS TORV
  • KÆMPESYNLIGHED
  • MULIG HURTIG OVERTAGELSE

Beliggenhed

TILSVARENDE EMNER

 
Leje pr. mdr. (kr.) 29.794
 
Leje pr. mdr. (kr.) 23.029