Erhvervsformidler, Restaurant Simon Kristensen

Simon Kristensen

Erhvervsformidler, Restaurant

sk@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 25 35

KØBSAFTALE UDSENDT

Lokale til salg på Vesterbrogade 48 st. th.

Nyrenoveret erhvervslejemål med super beliggenhed

Nu kan vi med glæde udbyde dette spændende lejemål m. afståelse, der udgør en super flot og nyrenoveret restaurant eller café. Samtidig får I intet mindre end fantastisk placering midt i Københavns pulserende byliv og Vesterbros populære madscene. I får direkte udsigt til Vesterbro Torv og befinder jer centralt på en befolket gade, hvilket skaber masser af synlighed og aktivitet.

Erhvervslejemålet ligger helt ideelt i gadeplan med en stor glasfacade, hvor der tiltrækkes rigeligt opmærksomhed. Indenfor folder 109 veldisponerede kvadratmeter sig ud, hvor I har højt til loftet og et flot lysindfald, takket være den store vinduesfacade. Her er samtlige kvadratmeter veludnyttede og nyrenoverede, hvilket giver jer en yderst god ramme for at drive restaurant eller café med mulighed for takeaway. Indretningen er stilren, trendy og moderne med tiltalende elementer og en simpel stil. Til lejemålet hører yderligere et koldt køkken samt et kundetoilet.


FØJ TIL FAVORITTER 2
Afståelse 200.000 kr.
Leje pr. mdr. 33.381 kr.
Størrelse 109 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Take-away forretning med kold mad
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke D

Beliggenhed

Hvis I drømmer om en særdeles velbeliggende café eller restaurant, er dette erhvervslejemål ganske sikkert sagen. I kommer nemlig til at ligge i en yderst aktiv del af Vesterbrogade, hvor synligheden er stor året rundt. Her ligger forretninger side om side med velrenommerede spisesteder, hvilket skaber et aktivt handelsmiljø med mange forbipasserende. I får udsigt over Vesterbro Torv, hvilket skaber en fantastisk placering, hvor I kort sagt er beliggende midt i Vesterbros populære madmekka. I er desuden i gåafstand fra både Tivoli og Københavns Hovedbanegård, hvilket skaber et naturligt flow af mennesker, heriblandt også turister. Dertil er der kort gåafstand til det befolkede område Søerne, samt flere andre handelsgader, såsom Gammel Kongevej og Istedgade, hvilket giver masser af vækst i området til stor glæde for forretningslivet. Alt i alt kunne denne placering næppe være mere central og synlig. Restauranten udbydes til leje med afståelse.