Erhvervsformidler, Restaurant Simon Ravnløkke

Simon Ravnløkke

Erhvervsformidler, Restaurant

sr@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 25 39

SOLGT

Overtag disse smukke restaurationslokaler og bliv nabo til Det Ny Teater

Disse restaurationslokaler kan prale med en af byens bedste beliggenheder – nemlig på Vesterbrogade 42 med bl.a. Det Ny Teater og den velrenommerede Restaurant LêLê som naboer. Restauranten udbydes til leje med afståelse, og vi tør godt love, at du vil få alle dine ønsker opfyldt her.

Ved ankomst til adressen mødes du af panoramavinduer ud mod gaden, som uden tvivl vil lokke forbipasserende indenfor – og det lille terrassestykke foran giver mulighed for udeservering såvel som fine udstillinger, der skaber en hyggelig atmosfære. Lokalerne fordeler sig over 211 kvadratmeter, og de er smukt indrettet med en moderne minimalistisk stil, der giver dig gode muligheder for at skabe præcis den restaurant eller bar, som du drømmer om. Og her er der ikke engang gået på kompromis med toiletterne; de står nemlig også snorlige.

Restauranten er indrettet med et stort indgangsparti, som munder direkte ud i et åbent lokale, hvor der er plads til mange spisende gæster. Barområdet har en central placering, og bagved ligger et stort industrikøkken med alt i hårde hvidevarer. Dertil får I gode opbevaringsmuligheder i de mange lagerrum. Som en ekstra detalje kan vi oplyse, at alle installationer er nye.

FØJ TIL FAVORITTER 2
Afståelse 1.800.000 kr.
Leje pr. mdr. 33.386 kr.
Størrelse 171 m² + 40 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Restauration og café
Depositum 3 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke D

Beliggenhed

Beliggenheden fås næsten ikke mere central – og det her område er uden tvivl det mest attraktive i hele København. Vesterbro er nemlig kendt for sit summende byliv, og de nærliggende gader huser både hippe barer, unikke specialforretninger, gode handlemuligheder og velrenommerede restauranter, som du nu kan blive en del af. På Vesterbrogade har du flere tusind forbipasserende hver dag (både i bil, offentlig transport, på cykel og gåben), og beliggenheden er tilmed perfekt for folk, der skal I teateret og enten vil nyde et lækkert måltid eller en veltilberedt drink først. Slutteligt er der kun 550 meter til Københavns Hovedbanegård, hvilket er et stort plus for både gæster og ansatte.

TILSVARENDE EMNER

Frederiksberggade 25
Størrelse (m2) 415
Leje pr. mdr. (kr.) 191.666
Nørregade 15
Størrelse (m2) 510
Leje pr. mdr. (kr.) 156.250
Ryesgade 76, st. tv.
Størrelse (m2) 181
Boligafgift pr. mdr. 23.290
Gammel Køge Landevej 22M
Størrelse (m2) 189
Leje pr. mdr. (kr.) 23.948
Nørrebrogade 180, st. tv.
Størrelse (m2) 194
Leje pr. mdr. (kr.) 32.130