Erhvervsformidler, Restaurant Simon Ravnløkke

Simon Ravnløkke

Erhvervsformidler, Restaurant

sr@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 25 39

Flot restaurant til leje med afståelse på Vesterbrogade

Restauranteventyret tager dig nu til Vesterbrogade, en af Københavns knudepunkter, der forbinder Frederiksberg med Indre By – og hver dag er der således tusindvis af mennesker, der lægger vejen forbi. Dette nyrenoverede restaurationslokale kan nu blive din nye legeplads, når det udbydes til leje med afståelse som en super ramme om det interessante og nytænkende spisekoncept.

Den klassiske Vesterbro-ejendom præsenterer sig enormt iøjenfaldende, da de store vinduespartier er beklædt med fuchsia-gennemsigtigt plastik, som giver lokalerne et gennemfarvet look, der med det samme imponerer. Omme bag glasdørene er det et flot velkomstlokale med højt til loftet, barområde og god plads til borde, der fortsætter længere bagude og derudover har et ekstra serveringslokale på højre hånd, der ligger mere for sig selv. Serveringsområderne er helt enormt indbydende og har en virkelig god volumen, ligesom både barens køkkenfaciliteter og det selvstændige køkken med opvaskerum er velekviperet med bl.a. udsugning. Når København ligger badet i sol, er det desuden fantastisk at have muligheden for at servicere dine gæster under åben himmel takket være det gode potentiale for udeservering.

FØJ TIL FAVORITTER 1
Afståelse 2.095.000 kr.
Leje pr. mdr. 25.206 kr.
Størrelse 174 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Restaurant
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke D

Beliggenhed

Vesterbro er det mest dynamiske brokvarter, København har at byde på, hvor mangfoldigheden hersker og den gamle arbejderånd stadig hænger i gardinerne. Således er det en bred kundekreds, der tiltrækkes af beliggenheden, og det er selvfølgelig prisværdigt, at der både er flere buslinjer såvel som metro tæt ved. Samtidig kan Vesterbrogade føre til Frederiksberg Have den ene ved og Rådhuspladsen den anden, mens Carlsbergbyens nye arkitektur også er lige ved hånden – det bliver mildest talt ikke mere centralt, så hvis din restaurant skal have byens bedste beliggenhed, er du havnet det helt rette sted.

TILSVARENDE EMNER

Frederiksberggade 25
Størrelse (m2) 415
Leje pr. mdr. (kr.) 191.666
Nørregade 15
Størrelse (m2) 510
Leje pr. mdr. (kr.) 156.250
Ryesgade 76, st. tv.
Størrelse (m2) 181
Boligafgift pr. mdr. 23.290
Gammel Køge Landevej 22M
Størrelse (m2) 189
Leje pr. mdr. (kr.) 23.948
Nørrebrogade 22, kld., st. samt 1.
Størrelse (m2) 586
Leje pr. mdr. (kr.) 51.700