Erhvervsformidler, Restaurant Henrik Voss

Henrik Voss

Erhvervsformidler, Restaurant

voss@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 25 70 35 77

Lokale til salg på Vesterbrogade 108, st. th.

Lejemålet på Vesterbrogade 108 tilbyder et højt hjørnelokale med masser af synlighed og charme. Med højt til loftet og store vinduer skaber det en rummelig og indbydende atmosfære. Det rummelige lager i kælderen giver rigelig plads til opbevaring af varer og forsyninger. 

Med en bred vifte af butikker, restauranter og caféer i nærheden er dette et ideelt sted for en kaffebar med et koldt køkken og alkoholbevilling. Alt i alt er dette lejemål en unik mulighed for en virksomhed, der ønsker at etablere sig i en populær del af København med masser af potentiale og muligheder for vækst.

FØJ TIL FAVORITTER
Afståelse 495.000 kr.
Leje pr. mdr. 24.500 kr.
Størrelse 120 m² + 80 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Café / kaffebar
Depositum 3 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke C

Beliggenhed

Lejemålet har en fremragende beliggenhed midt på Vesterbrogade, lige på kanten til Frederiksberg. Området er kendt for sit pulserende byliv med et væld af butikker, restauranter og caféer. Beliggenheden tæt på Værnedamsvej og Enghaveplads tilføjer ekstra charme og atmosfære med deres hyggelige atmosfære og populære spisesteder. Der er gode transportmuligheder i området, herunder kun 500 meter til metrostationen og 400 meter fra Værnedamsvej.