SOLGT

Lokale til salg på Vendersgade 13

Vendersgade 13 er kort sagt det perfekte sted for dig og din virksomhed, hvis du er på udkig efter en af Indre Bys allerbedste placeringer. Herfra er der nemlig kun 60 meter til Torvehallerne og den velbesøgte Israels Plads, 200 meter til Nørreport Station og 300 meter til Søerne og Dronning Louises Bro.

Med denne placering er du uden tvivl sikret en stor kundeskare. Butikken fordeler sig over 126 kvadratmeter, og den benyttes på nuværende tidspunkt som café, hvilket er fordelagtigt i forhold til placeringen – hvor mange forbipasserende køber en kaffe og sandwich to-go og slår sig ned i nærområdet. Selve ejendommen er fra 1878, og den står flot og velholdt med store vinduespartier i den høje stueetage. Derfor nyder butikken godt af et imponerende lysindfald, ligesom der er god synlighed fra gaden.

Stueetagen fordeler sig over 85 kvadratmeter, og her venter et stort cafélokale med både barområde og siddepladser til gæster. Dertil kommer et rummeligt toilet samt et praktisk køkken, hvor der er mulighed for at opsætte ventilation til varmt køkken. Der er selvfølgelig også mulighed for at bevare det, som det er nu, og fx lave en vin- og tapasbar eller en helt anden form for butik. Mulighederne er mange. Slutteligt venter en kælderetage på 41 kvadratmeter, som har brug for en kærlig hånd og en klat maling.

Byggetilladelse af d 14. jan 2020 til udsugning fra køkken og til over tag. 

FØJ TIL FAVORITTER 6
Afståelse 495.000 kr.
Leje pr. mdr. 13.048 kr.
Størrelse 85 m² + 41 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Kaffebar / Mulighed for varmt køkken
Depositum 3 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

Med beliggenhed midt i Indre By bliver det ikke meget bedre. Der er få skridt til Torvehallerne og Israels Plads, der begge fungerer som en af byens mest velbesøgte hotspots. Der er 200 meter til Nørreport Station med både busser, S-tog, regionaltog og metro, og du kan også se frem til mange forbipasserende cyklister hver dag. Beliggenheden fås praktisk talt ikke meget bedre end her!

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 175
Leje pr. mdr. (kr.) 49.375
Størrelse (m2) 83
Leje pr. mdr. (kr.) 19.420
Størrelse (m2) 142
Leje pr. mdr. (kr.) 40.000
Størrelse (m2) 135
Leje pr. mdr. (kr.) 14.578
Størrelse (m2) 131
Leje pr. mdr. (kr.) 29.500