KØBSAFTALE UDSENDT

Lokale til salg på Toftegårds Allé 21

På en af Valbys mest centrale placeringer lige ved Valby station og ud til den trafikerede Toftegårds Allé kan erhvervsdrømmen nu gå i opfyldelse. Vi byder indenfor i denne 75 kvadratmeter store butik, hvor mulighederne er mange, pladsen god og muligheden for kundebesøg særdeles høj - velkommen!

Blot 100 meter fra det mest befærdede S-togs- og busstoppested i Valby ligger indgangen til denne attraktive butik, som har både patina og potentiale. Indtil videre har sælger drevet en kaffe-og-kage-biks, men her behøver man blot spadsere en runde i lokalerne før idéerne strømmer til. Kvadratmeterne breder sig ud på et køkken, WC, gangareal, bar og to rummelige butikslokaler inklusiv et indgangsareal. Indretningen er moderne med veltænkte løsninger, lyse rum og rustikke murstensvægge med højt til loftet – ja, i denne skønne butik er mulighed for igangsætning af mange typer erhvervsdrivelse. Dertil følger et disponibelt rum i kælderen med yderligere opbevaringsplads.

Valby er Københavns opkommende handelsmekka, hvor mange mennesker hvert år tilflytter for at nyde godt af byens både hjemlige og dynamiske atmosfære. I gåafstand til butikken ligger Valby Langgade og det velbesøgte Spinderiet shoppecenter, som hver dag har flere tusind mennesker igennem. Ved Valby station kører transportmulighederne i døgndrift, og Toftegårds Allé er desuden den direkte trafikåre til det eftertragtede Frederiksberg.

Med andre ord er både beliggenheden og butikken her på Toftegårds Allé bestemt et besøg værd – vi står klar med en fremvisning samt en nærmere snak om lokalernes og byens muligheder.

FØJ TIL FAVORITTER 12
Afståelse 295.000 kr.
Leje pr. mdr. 10.000 kr.
Størrelse 75 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Café
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke

Tilknyttet faciliteter

  • VELINDRETTET OG STORT BUTIKSLOKALE MED KØKKEN
  • I HJERTET AF VALBY
  • INDFLYTNINGSKLAR

Beliggenhed

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 93
Boligafgift pr. mdr. 6.822
Størrelse (m2) 76
Leje pr. mdr. (kr.) 10.250
Størrelse (m2) 104
Leje pr. mdr. (kr.) 28.001
Størrelse (m2) 63
Boligafgift pr. mdr. 3.129
Størrelse (m2) 80
Leje pr. mdr. (kr.) 23.500