Lokale til salg på Teglgårdsstræde 5 st. samt kld.

Det er tid til at vende snuden mod Københavns pulserende og charmerende Latinerkvarter – her står disse oplagte café- og restaurationslokaler på Teglgårdstræde 5 nemlig til leje med afståelse.  

Caféen fordeler sig på hele to etager, nemlig en lys kælderetage med barmiljø og en stor stueetage med kontorer. De to etager holder til i en sjælfuld ejendom fra 1798, men det er knap nok til få øje på, når I træder indenfor. Lokalerne er nemlig yderst velholdte med masser af gennemstrømmende lys fra de mange vinduer. Det første, der møder dig, er den velindrettede kælderetage, der giver dig rig mulighed for at opstille borde og stole til kunderne. Barmiljøet og det varme køkken gør det oplagt at drive restaurant, og fra disse attraktive faciliteter fortsætter du til det bagerste lagerlokale. Etagen indeholder to yderligere lagerlokaler samt hele tre toiletter. Bevæger du dig op i stueetagen, mødes du igen af en lys, åben og indbydende atmosfære. Med hele tre kontorlokaler til rådighed heroppe kombinerer Teglgårdstræde 1 erhverv- og restaurantdrømme på fineste vis – imens du sidder og ordner papirarbejde fra kontorstolen, strømmer de sultne kunder nemlig til nedenunder.  

FØJ TIL FAVORITTER
Leje pr. mdr. 29.500 kr.
Størrelse 94 m² + 130 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Cafe / Restaurant
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke Bevaringsværdig

Beliggenhed

Det er svært at overgå beliggenheden på Teglgårdstræde midt i Latinerkvarterets hjerte. Her kan du nyde godt af en dagligdag omringet af gamle, farverige bygninger og brogede, brostensbelagte stræder. Den hyggelige atmosfære tiltrækker lokale såvel som turister og sikrer en lind strøm af kunder i butikken. Området omkring Teglgårdstræde er fyldt med liv og passer perfekt til dine restaurationsdrømme. Du får tilmed gåafstand til Nørreport Station og Rådhuspladsen, hvilket gør det nemt at komme til og fra arbejde, uanset om du bor på Indre Nørrebro eller i en rolig københavnerforstad. Café- og restaurationslokalerne står klar til at byde dig velkommen.

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 76
Leje pr. mdr. (kr.) 10.250
Størrelse (m2) 175
Leje pr. mdr. (kr.) 49.375
Størrelse (m2) 83
Leje pr. mdr. (kr.) 19.420
Størrelse (m2) 142
Leje pr. mdr. (kr.) 40.000
Størrelse (m2) 126
Leje pr. mdr. (kr.) 13.048