KØBSAFTALE UDSENDT

Lokale til salg på Taastrup Torv 22

Taastrup Torv fungerer som byens pulserende midte, hvor alt liv er samlet. Det skyldes især, at Taastrup Station ligger et stenkast herfra, hvilket betyder masser af livlig trafik og færden fra kundeskaren – og ikke mindst rigtig gode transportmuligheder for dig og dine medarbejdere.

Lige her midt i centrum af byen udbydes nu en attraktiv café, som tidligere har fungeret som en del af restaurantkæden Domino's. Dermed er dette sted som skabt til alt lige fra at bage pizzaer samt – selvfølgelig – øvrig restauration. Her er nemlig klargjort til køkken med store udsugningsanlæg, ligesom caféen byder på et lokale velegnet til opvask samt flere gode opbevaringsrum.

Caféen ligger med perfekt synlighed direkte ud til Torvet, hvor den er i selskab med bl.a. en sushirestaurant, en stor Kvickly og en H&M lidt længere henne. Det giver sig selv, at mange mennesker kommer forbi denne attraktive lokation på daglig basis, så det er helt perfekt at udvide sortimentet med lidt lækker mad og drikke til de sultne gæster.

En stor vinduesfacade giver et fint indblik i den stemning, I ønsker at skabe, samtidig med at spisende gæster kan nyde friheden ved at kigge ud og følge med i livet udenfor, hvor busser kører forbi, og menneskemyldret fortsætter. Her kan man indrette sit sted i et stort, inddelt rum, som dels fungerer som bestillings-, vente- og spiseområde og dels som bardisk med mulighed for køkken omme bagved.

Fra køkkenet er der også udgang til den reelle personaleafdeling, hvor gæster ikke har adgang. Herude er der indrettet et bryggers med vaskemaskine, så man kan holde duge, visestykker osv. rent, et toilet, en opvask samt to gode disponible lokaler, som er anvendelige til alt lige fra kontor til opmagasinering.

Kig forbi, og bliv klogere på de mange muligheder her på Taastrup Torv 22.

FØJ TIL FAVORITTER 2
Afståelse 400.000 kr.
Leje pr. mdr. 18.341 kr.
Størrelse 109 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Pizzeria
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke A

Tilknyttet faciliteter

  • LYSE CAFÉLOKALER MIDT PÅ TAASTRUP TORV
  • STOR FACADE
  • GENIAL - TAKE AWAY LOCATION

Beliggenhed