Erhvervsformidler, Restaurant Henrik Voss

Henrik Voss

Erhvervsformidler, Restaurant

voss@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 25 70 35 77

NY PRIS

Lokale til salg på Sværtegade 8, butik 18

På Sværtegade 8, st ligger et spændende erhvervslejemål med leje med afståelse. Her kan du overtage nøglerne til et nyrenoveret lejemål med gennemført indretning samt en fordelagtig planløsning, således du kan udleve din iværksætterdrøm.

Erhvervslejemålet er blevet renoveret for nyligt, så du kan rykke din forretning direkte ind uden at tænke over, hvordan stedet ser ud – for det hele spiller lige her. Planløsningen byder på et stort og åbent lokale, hvor gæsterne kan sidde og nyde en god kop kaffe eller et lækkert stykke bagværk. Der er en helt særlig atmosfære i rummet med fine farvevalg og et stort vægmaleri, som bidrager til den søde stemning. Erhvervet egner sig til det meste, såsom take-away eller kaffebar, og der er da også indrettet med et koldt køkken. Foruden det kolde køkken, er der da også to toiletter, lagerplads og et loftrum til ekstra opbevaringsplads til diverse varer, som sælges i butikken.

FØJ TIL FAVORITTER 1
Afståelse 300.000 kr.
Leje pr. mdr. 45.000 kr.
Størrelse 107 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Salg af salater, bowls, wraps, juice, kaffe og lignende
Depositum 3 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke E

Beliggenhed

Det kan være svært at få øjnene væk fra de indvendige rammer, men du bør alligevel gøre dig selv den tjeneste at kigge nærmere på selve området. Her kommer du til at placere dig centralt i København, hvilket både taler for et højt besøgstal og andre spændende butikker, der ligger lige rundt om hjørnet. Det er sjældent, at der udbydes sådanne erhvervslejemål i Indre By, så slå hellere til nu, så du kan sikre dig denne eftertragtede adresse. Når klokken slår frokosttid, kan du slå et smut forbi områdets mange smagsoplevelser, og efter en lang dag på arbejde, kan du gå på shopping eller nyde omgivelserne langs Københavns Havn. Kan du se din forretning i disse lokaler, er det altså bare om at slå til nu, for erhvervslejemålet venter kun på dig.

TILSVARENDE EMNER

Nørregade 13 kld.
Størrelse (m2) 146
Leje pr. mdr. (kr.) 29.750
Nørregade 15
Størrelse (m2) 325
Leje pr. mdr. (kr.) 85.156
Nørregade 15 / Skt. Peders stræde 1
Størrelse (m2) 110
Leje pr. mdr. (kr.) 39.750
Carl Jacobsens Vej 15A, st.
Størrelse (m2) 141
Leje pr. mdr. (kr.) 21.242
Østerbrogade 163, st.
Størrelse (m2) 102
Leje pr. mdr. (kr.) 17.142