Erhvervsformidler, Restaurant Ludvig Abildtrup

Ludvig Abildtrup

Erhvervsformidler, Restaurant

la@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 25 36

Café med udsugning til leje med afståelse på Strandvejen

Danmarks mest prominente gade snor sig fra Østerbro og nordpå gennem hele Whiskeybæltet – og her, i centrum af Hellerup, åbner vi op for den hyggeligste café til leje med afståelse, hvor der både er tilladelse til at tilberede varm mad og til at søge alkoholbevilling til kl. 02.00.

Vi har at gøre med en af terrænplans små, fine erhvervslejemål, hvor dette præsenterer sig med glasfacader mod vejen, mulighed for udeservering og en super god indretning til virkelig at skabe den hyggelige stemning. Kunderne entrerer således caféen via glasdøren og finder sig i det store hovedlokale med knapt 3,5 m til loftet og en lys, charmerende indretning. De store, kvadratiske gulvfliser i sandfarvede nuancer giver et levende spil til rummet. Lokalet flyder naturligt sammen med køkkenet, der står velekviperet med bardisk som en naturlig skillelinje og et rigtig fint køkken med ståloverflader og en god indretning. Fra hovedlokalet fører en trappe ned mod kælderplan, der åbner sig op med et gangareal, hvorfra der er adgang til toilet og et højtloftet lagerlokale med gode opbevaringsmuligheder. Mulighederne er mange – her kan man rykke direkte ind og drive forretning med det samme, om det så er en stemningsfuld café eller eksklusiv restaurant.

FØJ TIL FAVORITTER 1
Afståelse 1.220.000 kr.
Leje pr. mdr. 23.304 kr.
Størrelse 55 m² + 32 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Restaurationsvirksomhed med varmt køkken
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke D

Beliggenhed

Selveste Strandvejen – så er man altså kommet i godt selskab. De hyggelige specialforretninger giver et varieret bybillede som et alenlangt maleri, der fanger opmærksomheden, og hvor alle behov kan stilles: her er sushi, tøjbutikker, to go-kaffe og optiker i samme bygning, mens der lige om hjørnet findes bibliotek, buslinjer og selvfølgelig Øregårdsparken med Øregaard Museum. Hellerup, som placerer sig blot 20 minutters kørsel fra Indre København, har udover smukke palævillaer og eksklusive ejendomme også egen havn, strand og S-tog, ligesom nogle af de bedste gymnasier i hele København er at finde indenfor kommunegrænsen.