NY PRIS

Lokale til salg på Strandvejen 149, butik 4

Med en placering lige midt på Strandvejen, kan din erhvervsdrøm nu slå sine første folder. Her ligger små specialforretninger side om side med eksklusive tøjbutikker og indbydende restauranter som denne. Allerede fra første øjekast fanges blikket af den smukke, lyse facade med store vinduespartier, der giver god eksponering og vækker lysten til at se nærmere på, hvad der gemmer sig inde bag butiksdøren.

Lejemålet på denne attraktive lokation udbydes til leje med afståelse. Her overtager du lokaler, som er stilfuldt indrettede, og hvor alt fremstår helt nyt og klar til overtagelse. Planløsningen udfolder sig først og fremmest i det højloftede lokale med udsigt til Strandvejen, som er oplagt at anvende som til bestilling, servering og til at etablere hyggelige siddepladser til restaurantens gæster. Derudover byder de gode kvadratmeter på et køkken, hvor den varme mad kan tilberedes, samt et toilet og et ekstra lokale i kælderen, der kan anvendes til lager. Alt dette udgør en helt optimal planløsning til at etablere restaurant eller take-away. Du skal dog med dette lejemål være opmærksom på, at der ikke må etableres en konkurrence til ejendommens øvrige naboer.

FØJ TIL FAVORITTER 3
Afståelse 740.000 kr.
Leje pr. mdr. 22.745 kr.
Størrelse 84 m² 35 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Restaurant
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

Med denne adresse, får du en attraktiv beliggenhed, da den befærdede Strandvej løber lige uden de store vinduespartier. Området er nemlig kendetegnet ved et livligt gadebillede, der sikrer dig mange forbipasserende på alle timer af døgnet. Restauranten er nemlig placeret i et tæt befolket og eftertragtet område, blot 700 meter fra Hellerup Station, tæt på både Gammel Hellerup Gymnasium og selvfølgelig på de mange butikker i gaden, der understreger, at en butik med denne placering har gode chancer for at blive særdeles succesfuld. Når man lægger alt dette sammen, er dette butikslokale den perfekte mulighed for dig, der vil tage skridtet og føre erhvervsdrømmen ud i det virkelige liv.

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 112
Leje pr. mdr. (kr.) 21.467