Flot og velholdt specialbutik med suveræn adresse på Østerbro

På Strandboulevarden 166 har vi fornøjelsen af at udbyde denne specialforretning med afståelse, der egner sig perfekt til jer, der gerne vil tilbyde smørrebrød, nøje udvalgte delikatesser eller lignende.

Forretningen ligger helt perfekt med et stort udstillingsvindue ud mod den travle gade, så I er sikret god synlighed fra de forbipasserende. Herfra træder I ind i et stort lokale, hvor I nemt kan indrette glasmontre og udstille forretningens spændende udvalg. Tilstødende i baglokalet ligger køkkenet med tilhørende kontor og et stort kølerum. Planløsningen er praktisk indrettet og standen er helt i top. Her kan I straks rykke ind, indrette jer og begynde at drive forretning.

FØJ TIL FAVORITTER 5
Afståelse 195.000 kr.
Leje pr. mdr. 7.622 kr.
Størrelse 60 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Slagterbutik
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke C

Beliggenhed

Adressen er Strandboulevarden 166 på Østerbro – en levende bydel, som konstant bliver mere og mere populær. Her bliver I en del af et godt handelsmiljø med mange spisesteder og cafeer i nabolaget, der bidrager til den levende stemning. Østerbro formår at forene byens puls med naturskønne aner, så foruden det  stemningsfyldte gadebillede, er I nær havnen og Fælledparken, som udgør nogle skønne oaser i nabolaget og hver dag tiltrække mange mennesker.

Beliggenheden er super attraktiv, og der er tilmed både bus- og metroforbindelser få skridt fra adressen, så I hurtigt og bekvemt kan komme til og fra butikken.

Kontakt os for en fremvisning i dag.

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 54
Boligafgift pr. mdr. 8.555
Størrelse (m2) 108
Leje pr. mdr. (kr.) 12.544
Størrelse (m2) 142
Leje pr. mdr. (kr.) 40.000
Størrelse (m2) 126
Leje pr. mdr. (kr.) 13.048
Størrelse (m2) 91
Leje pr. mdr. (kr.) 12.833