NY PRIS

Lokale til salg på Store Regnegade 3, st.

Mulighed for finansiering via sælgerpantebrev med en udbetaling på kr. 700.000,00

I hjertet af København har denne cafe været til holdes sted for de fleste københavnere i gennem årende. Cafeen slog dørene op i 1977 og  nu kan denne detaljerige og charmerende restaurant,  blive din. Du inviteres indenfor af restaurantens flotte facade, som har en god synlighed på Store Regnegade.

Restauranten består af to plan, hvor du som det første træder ind i et stort lokale med højt til loftet, og væggene er prydet med masser af nostalgi.  Her mødes du af et lokale med stort barområde og god plads til mange spisende gæster. Stueplan byder også på gæstetoiletter og restaurantens køkken. Her er der tale om et køkken af en god størrelse med en funktionel indretning. I restaurantens kælder finder du to store lokaler og to disponible rum, som tilbyder masser af lagerplads. Kælderen byder også på rigtigt gode personaleforhold, med omklædningsrum og badefaciliteter.

 Restauranten ligger på Store Regnegade lige i hjertet af København. Her får du en beliggenhed lige imellem Kongens Nytorv og Nørreport station, hvilket gør at der er masser af strøgtrafik. Beliggenheden byder også på gode parkeringsmuligheder, da Gammel Mønt Parkeringshus ligger lige rundt om hjørnet. Omkringliggende restauranten er der flere forskellige butikker, Kongens Have, Gothersgade, Rundetårn og Strøget, hvilket gør området utrolig befærdet med både feriegæster, turister og københavnere.

FØJ TIL FAVORITTER 2
Afståelse 3.995.000 kr.
Leje pr. mdr. 80.006 kr.
Størrelse 150 m²
100 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Café / Restaurant
Depositum 4 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke D

Tilknyttet faciliteter

  • BELIGGENDE MELLEM KGS. NYTORV OG NØRREPORT
  • GOD PLADS TIL MANGE SPISENDE
  • GODE PARKERINGSMULIGHEDER

Beliggenhed

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 173
Leje pr. mdr. (kr.) 14.044
Størrelse (m2) 189
Leje pr. mdr. (kr.) 40.000
Størrelse (m2) 141
Leje pr. mdr. (kr.) 7.521
Størrelse (m2) 222
Leje pr. mdr. (kr.) 46.663
Størrelse (m2) 120
Leje pr. mdr. (kr.) 21.386