Erhvervsformidler, Restaurant Simon Kristensen

Simon Kristensen

Erhvervsformidler, Restaurant

sk@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 25 35

Lokale til salg på Store Regnegade 26A, kl. og st.

Velkommen til Store Regnegade 26A, hvor en flot restaurant i klassisk københavnerejendom nu udbydes. Lejemålet fremstår moderne indrettet, men med respekt for ejendommens alder og charme.

Restauranten disponerer over to etager, med pæne toiletter på begge. Der er serveringsområder på begge etager, som begge er nænsomt restaureret og lækkert indrettet. Køkkenet ligger i stueplan og er veldisponeret og godt indrettet med al ønskværdigt inventar. Der er brugsret til to lagerrum i gården.

Serveringslokalerne er udover at være lækkert indrettede også forsynet med lydplader i loftet for at sikre en behagelig akustik i restauranten. Derudover er der blotlagte loftsbjælker samt bindingsværk som på bedste vis fremhæver ejendommens alder og charme.

Denne forretning er noget udover det sædvanlige i både indretning, beliggenhed og muligheder, og bør ses.

Der er på nuværende tidspunkt natbevilling til 02.00


FØJ TIL FAVORITTER
Afståelse 900.000 kr.
Leje pr. mdr. 34.500 kr.
Størrelse 138 m² + 30 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Cafe og restaurant
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke D

Beliggenhed

Med denne adresse befinder I jer utroligt centralt, hvor I er tæt på Gothersgade samt i gåafstand fra Kongens Nytorv. Dette populære område understøttes af adskillige andre kvalitetsrige restauranter, hvorfor det er en særligt attraktiv placering for at trække restaurationsgæster til. Restauranten er derudover synlig via den fine facade, mens den hyggelige gade allerede sætter den helt særlige stemning, som kun København formår. Derudover finder I parkeringsmuligheder lige om hjørnet, både til biler og cykler, mens den offentlige transport er at finde i form af både bus og metro: Og da I samtidig befinder jer tæt på mange spændende kulturinstitutioner, er I altså lovet synlighed for både rejsende, turister og københavnere. Velkommen til!

TILSVARENDE EMNER

Frederiksberggade 25
Størrelse (m2) 625
Leje pr. mdr. (kr.) 191.666
Ryesgade 76, st. tv.
Størrelse (m2) 181
Boligafgift pr. mdr. 18.867
Nordre Frihavnsgade 7, st.
Størrelse (m2) 180
Leje pr. mdr. (kr.) 24.191
Frederikssundsvej 74A
Størrelse (m2) 131
Leje pr. mdr. (kr.) 21.394
Carl Jacobsens Vej 15A, st.
Størrelse (m2) 141
Leje pr. mdr. (kr.) 20.425