SOLGT

Lokale til salg på Store Kongensgade 32. st. tv.

HYGGELIG OG VELINDRETTET CAFE MED SUBLIM ADRESSE PÅ STORE KONGENSGADE

Fra gadeplan byder det store vinduesparti velkommen og lokker forbipasserende indenfor i den lyse og velindrettede café, der råder over 40 velindrettede m2. Charme, lysindfald og en hyggelig atmosfære er blot nogle og nøgleordene – og I kan tilmed glæde jer over den velholdte stand, hvor flotte gulve, hvide vægflader og integrerede loftspots tilsammen bidrager til et godt førstehåndsindtryk.

Cafeen er perfekt indrettet med en flot bar/bestillingsareal med køleskab, håndvask og opvaskemaskine, hvor der er rig plads til at juice, smøre sandwich eller brygge en god kop kaffe. Her er indsat bænke med borde og stole langs væggen for at udbytte pladsen helt optimalt, og der er plads til at have omkring tyve siddende gæster. Planløsningen afsluttes med et godt lagerrum og toiletfaciliteter, og cafeen udbydes med afståelse.

FØJ TIL FAVORITTER 3
Afståelse 495.000 kr.
Leje pr. mdr. 14.170 kr.
Størrelse 40 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Kaffebar / Café (ingen varm mad)
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke F

Beliggenhed

Med en suveræn beliggenhed på Store Kongensgade 32 kan jeres kommende cafe få den adresse, som alle erhvervsdrivende drømmer om.

Vi befinder os på en af Københavns mest eksklusive gader, der strækker sig mellem Kongens Nytorv og Oslo Plads ved Østerport Station, som også sikrer jer nem adgang til både tog og metro, der kan nås på få minutters gang. Gaden dateres tilbage til 1663, og man fornemmer stadig områdets helt særlige stemning og atmosfære, der understreges af de fine antikvitetshandlere, de lokale guldsmede, de farverige cocktailbarer og spændende spisesteder, som ligger side om side med hinanden. Beliggenheden er helt i top – og med en så central adresse, kan I glæde jer over de mange potentielle kunder, der dagligt færdes på Store Kongensgade.

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 54
Boligafgift pr. mdr. 8.555
Størrelse (m2) 108
Leje pr. mdr. (kr.) 12.544
Størrelse (m2) 60
Leje pr. mdr. (kr.) 7.622
Størrelse (m2) 57
Leje pr. mdr. (kr.) 12.029