Lokale til salg på Store Kongensgade 32

Hvis du er caféejer eller drømmer om at blive det, bør du virkelig lige tjekke det her sted ud. På en af Københavns mest eksklusive gader, nemlig Store Kongensgade, udbydes nemlig nu disse cafélokaler.

Caféen har helt nøjagtigt adresse på Store Kongensgade 32, og det store vinduesparti fra gulv til loft skaber øjeblikkeligt blikfang, ligesom det inviterer et sublimt lysindfald indenfor. Lokalet fordeler sig over 40 veludnyttede kvadratmeter, der emmer af charme og hygge med flotte gulve, hvidmalede vægge og integrerede spots i loftet. Cafeen er indrettet med borde, stole og bænke, hvor besøgende kan nyde en friskbrygget kop kaffe, og dertil kommer baren med køleskabe, vask og opvaskemaskine. Ved siden af ligger et lagerrum, og endeligt står et toilet til rådighed.

Store Kongensgade har en ekstravagant beliggenhed og strækker sig mellem Kongens Nytorv og Oslo Plads ved Østerport St. Gaden blev i 1663 anlagt i forbindelse med Kastellets opførelse, og i dag udgør beliggenheden det absolut mest centrale af byen.

Gaden huser alt fra små finurlige antikvitetshandlere, guldsmede og cafeer til mondæne restauranter og cocktailbarer. Med kun 130 meter til Kongens Nytorv summer gaden af byliv, og den udgør endda en central rolle for byens busruter. Stemningen er noget helt særligt, og med denne beliggenhed er man dagligt sikret mange forbipasserende københavnere, der er potentielle kunder.

FØJ TIL FAVORITTER 5
Afståelse 545.000 kr.
Leje pr. mdr. 14.170 kr.
Størrelse 40 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Kaffebar / Café (ingen varm mad)
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke F

Beliggenhed

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 54
Boligafgift pr. mdr. 8.555
Størrelse (m2) 51
Leje pr. mdr. (kr.) 11.046