Erhvervsformidler, Restaurant Henrik Voss

Henrik Voss

Erhvervsformidler, Restaurant

voss@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 25 70 35 77

Lokale til salg på Sommerstedgade 18, kld.

140 m2 Sjældent udbudt lejemål på det hippe Vesterbro

I forlængelse af den stemningsfulde Sønder Boulevard løber den hyggelige Sommerstedgade, der folder sig ud med brosten og klassiske københavnerejendomme. Her midt på gaden finder I dette sjældent udbudte erhvervslokale til leje med afståelse. Der er tale om et produktionskøkken, som står klar til at blive taget i brug. Som et ekstra stort plus kan I overtage lokalerne til en fordelagtig og billig husleje.

Lokalerne ligger i kælderetagen, trappen leder jer ned, hvor I bydes velkommen indenfor. Kvadratmeterne er veludnyttede og praktisk indrettede, så I får både kontor, et lager og et rum til opvask, kølebox og dertil kommer de to store køkkenlokaler med rigelig plads til madlavningen. Her er optimale forhold for at lave alt fra varm mad til kager, og det bliver nemmere med de mange faciliteter, som hører med i overtagelsen. I får blandt andet en køleboks, en ovn, kogebord og stålborde, samt lidt reoler. Til slut kan I også glæde jer over det store lagerlokale, med gode opbevaringsmuligheder.

FØJ TIL FAVORITTER 4
Afståelse 560.000 kr.
Leje pr. mdr. 9.691 kr.
Størrelse 140 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Produtions køkken, med kølebox, ovn, og kogebord. 
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

I overtager et produktionskøkken med gode betingelser for straks at udfolde erhvervseventyret, og alt dette tilsættes den yderst eftertragtede adresse i hjertet af Vesterbro. Dette område har gennem de seneste årtier forvandlet sig til et af de mest hippe i hele København, så jeres nabogader byder på et væld af caféer, take-away og lækre spisesteder. Sønder Boulevard summer af liv året rundt, mens jeres nye lokaler ligger få skridt fra Kødbyen, hvor I finder et spændende udvalg af restauranter med mad fra alle verdenshjørner. Som prikken over i’et har I fra Sommerstedgade 18 gåafstand til Københavns Hovedbanegård, så det er nemt at komme til og fra jeres nye arbejdsbase.

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 40
Leje pr. mdr. (kr.) 5.000
Størrelse (m2) 95
Leje pr. mdr. (kr.) 28.060
Størrelse (m2) 350
Leje pr. mdr. (kr.) 19.816