Erhvervsformidler, Restaurant Torben Steen Jensen

Torben Steen Jensen

Erhvervsformidler, Restaurant

tsj@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 25 36

Forretning med kæmpe potentiale omsætningen på 4,2 mio er ex moms, blot ved frokoståben

Stændertorvet er Roskildes midtpunkt, både hvad angår historie, kultur og byliv. Her springer byen ud i fuld flor med afsæt til de brostensbelagte stræder og de skæve bygninger, som er med til at give Roskilde sin særlige atmosfære. I disse rammer finder vi disse spændende erhvervslokaler til leje med afståelse og fulde af muligheder – både for butik, kontor, café og meget mere.

Den markante hjørneejendom ligger med store vinduespartier mod torvet og inviterer indenfor til plads. De tre etager råder over omtrent 175 kvadratmeter med en bred vifte af anvendelsesformål: Stueplan på 60 m2 er pt. indrettet som take away-café med koldt køkken, på første sal er der koncernkontor med den flotteste udsigt, og øverst oppe findes lokaler med personalefaciliteter. Overalt er der et nydeligt kig over Stændertorvet, et skønt lysindfald og et indre, der er nyrenoveret, så man hurtigt kan kickstarte erhvervsdrømmen i Roskilde. Det skal desuden nævnes, at der er pæne køkken- og toiletforhold. Der er solrig udeservering med 20-25 pladser.

FØJ TIL FAVORITTER
Afståelse 1.399.000 kr.
Leje pr. mdr. 33.626 kr.
Størrelse 175 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Café til take away af salater, sandwich og drikkelse
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke F

Beliggenhed

Vi befinder os på Stændertorvet, Roskildes absolutte hjerte, der er hjemsted for både den majestætiske domkirke og det gamle rådhus. Hver dag flokkes byens borgere om spisestederne, butikkerne og de kulturelle arnesteder, som findes lige om hjørnet, ligesom man befinder sig i gåafstand fra de naturskønne arealer omkring fjorden. Og som om det ikke var nok at være så tæt på et trafikalt knudepunkt som netop Roskilde St., er der masser af gode parkeringsmuligheder lige foran torvet samt ringvej og nem adgang mod København. Kort sagt er det en unik mulighed for at blive en del af Roskildes historiske kerne. Grib chancen og kontakt os for at høre mere!