Erhvervsformidler, Butik/Kontor Knud Tommerup

Knud Tommerup

Erhvervsformidler, Butik/Kontor

kt@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 26 17 53 57

UDLEJET

Lokale til leje på Skjolds Plads 4, st.

Skjolds Plads kom for alvor på Danmarkskortet, da Cityringen slog dørene op for en ny, flot metrostation med selvsamme navn – og siden da er Ydre Nørrebro blomstret gevaldigt op, så man som erhvervsdrivende her kommer i virkelig godt selskab. Restaurant, café eller lignende er oplagt i lokalerne, der har en stor facade med store vinduespartier, god mulighed for udeservering og en sublim adresse i Nørrebros solskin.

Høje vinduespartier og døre udsmykker facaden på hjørneejendommen, hvilket giver lejemålet en ekstraordinært god synlighed fra den store plads, hvor gæster kan slå sig ned ved de udendørs borde, når vejret er godt. Selve serveringslokalet er med sine godt over tre meter til loftet, velholdte areal og centralt placerede barmiljø et rigtig flot og indbydende rum med mange muligheder. To trapper leder op mod hver sin afdeling, hvor den ene er det professionelle køkken med rustfri stålflader samt et gangareal med adgang til badeværelse, mens det andet består af et kunstfærdigt dekoreret ekstralokale til servering eller arrangementer og et rum med vaskefaciliteter og toiletter. Til lejemålet hører også et stort lagerareal i kælderen, der har god loftshøjde og gode opbevaringsmuligheder.

FØJ TIL FAVORITTER
Kontantpris 100.000 kr.
Leje pr. mdr. 28.733 kr.
Størrelse 111 m² + 68 m² kælder
Ejendomstype Leje med nøglepenge
Mulig anvendelse Restaurant, café, kaffebar
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke C

Beliggenhed

Skjolds Plads ligger i Det Mytologisike Kvarter, lige op ad Tagensvej og tæt på uddannelsesinstitutioner og kollegier. Hvor de unge er særligt dragede af områdets byliv, er der også masser af børnefamilier i kvarteret, så der hersker en divers og mangfoldig kundegruppe. Der er masser af butikker, take-away og spisesteder i umiddelbar nærhed samt dagligvareforretninger og buslinjer, for slet ikke at tale om metroen, der hurtigt forbinder Københavns forskellige brokvarterer med hinanden. Tilmed er der kort til S-toget, der stopper på Bispebjerg St. 1 km væk.

TILSVARENDE EMNER

Nørregade 13 kld.
Størrelse (m2) 146
Leje pr. mdr. (kr.) 29.750
Nørregade 15
Størrelse (m2) 325
Leje pr. mdr. (kr.) 85.156
Nyhavn 7

Cafe & Restaurant

Nyhavn 7

Størrelse (m2) 92
Leje pr. mdr. (kr.) 51.912
Amagerbrogade 10, st. tv. og st. mf.
Størrelse (m2) 133
Leje pr. mdr. (kr.) 18.500
Apollovej 32
Størrelse (m2) 135.4
Leje pr. mdr. (kr.) 16.925