NY PRIS

103 veludnyttede m2 til afståelse i Latinerkvarteret - Oplagt til café, take-away el. lign.

Vi befinder os midt i det gamle Latinerkvarter i Indre København, og lige her, på Sankt Peders Stræde 35, åbner vi dørene op til et stort og velholdt kælderlokale, der i dén grad oser af muligheder, og som nu udbydes til leje med afståelse for en skilling. Om dine planer er at invitere gæster på kaffe i din helt egen café eller byde indenfor i et varieret butikssortiment - ja, det er helt op til dig.

Ud mod vejen præsenterer erhvervsmålet sig med hele fem store vinduespartier og mulighed for gadedisplay, så nysgerrige forbipasserende kan lokkes ind i de lune lokaler. Hernede emmer der af rustikke bohemevibes takket være indretningen, der især stråler af naturmaterialer. De mange vinduespartier giver overraskende meget dagslys til kælderen, og det er altså behageligt for både besøgende og personale at opholde sig hernede.

Dit arbejdende hold kan indfinde sig bag det nydelige barmiljø, der er udstyret med køleskabe til kolde drikke og godt med bordplads til kaffekopper og cappuccinoer. Fra baren er der adgang til det kolde køkken med rigtig fin arbejdsplads, og som prikken over i’et er der både personaletoilet og gæstetoilet fordelt i hver sin ende af caféen.


FØJ TIL FAVORITTER 3
Afståelse 75.000 kr.
Leje pr. mdr. 15.489 kr.
Størrelse 103 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Cafe og take away forretning
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke D

Beliggenhed

Det er umuligt ikke at prise sig lykkelig for adressen. Sankt Peders Stræde, der strækker sig fra Nørregade til Vester Voldgade, er en af centralkøbenhavns hyggelige smågader, der i daglig tale også kendes som Pisserenden sammen med de omkringliggende stræder. Utallige hyggelige caféer, stemningsfulde barer og unikke butikker pryder kælderarealerne langs hele gaden, og i området er der massevis af hoteller, der bugner af potentielle kunder. Der er kun 400 meter til Rådhuspladsen og masser af parkeringsmuligheder langs Nørre Voldgade, så selv besøgende langvejs fra kan kigge forbi.

Lyder det som noget for dig? Kontakt os hos Butikskompagniet i dag - vi vil glæde os til at høre om dine drømme!

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 140
Leje pr. mdr. (kr.) 9.691
Størrelse (m2) 40
Leje pr. mdr. (kr.) 5.000
Størrelse (m2) 95
Leje pr. mdr. (kr.) 28.060
Størrelse (m2) 350
Leje pr. mdr. (kr.) 19.816