SOLGT

En af Københavns første rigtie kaffebarer kan nu blive din !

Tilbage i år 2004 åbnede Kaffe Plantagen som en af Københavns første rigtige kaffebarer her på Sankt Hans Torv, og siden har dette marked for alvor taget til. Byen – og måske i særdeleshed Nørrebro – er i dag kendt for sine mange skønne caféer, kaffebarer og cocktailsteder, som tiltrækker et bredt publikum; alt lige fra de spontane venindeaftaler til det unge par på Tinderdate.

Nu er det tid til at give faklen videre til en ny ejer, der ønsker at overtage dette lejemål med afståelse. Der er tale om en utrolig hyggelig og stemningsfuld café, der ligger godt placeret på hjørnet af Elmegade og Sankt Hans Torv med masser af vinduer, lys og synlighed til omgivelserne. Udover at råde over selve cafélokalet med spisepladser, bar og wc'er disponerer kaffebaren også over sin egen store, flotte kælder, der ligeledes er forsynet med mange vinduer.

I kælderen er der masser af individuelle lagerrum, så der kan sorteres og holdes styr på det hele, ligesom der er adgang til et fint kontor. Ovenpå får gæsterne en varm velkomst i det dejlige, store rum, som er indbydende at træde ind i; og medarbejderne bag baren har konstant et godt overblik, så de kan stå til rådighed og invitere folk indenfor, finde dem en plads og tildele dem et menukort – voila!

FØJ TIL FAVORITTER 1
Afståelse 1.195.000 kr.
Leje pr. mdr. 25.312 kr.
Størrelse 82 m² + 73 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Café med servering af kaffe/te samt kage/brød. 
Depositum 3 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke D

Beliggenhed

Det bliver simpelthen ikke meget mere Nørrebro end her! Stemningen er i top, og adressen på Sankt Hans Torv placerer caféen lige i hjertet af den populære bydel. Via Elmegade fra Nørrebrogade lokkes menneskevrimlen helt naturligt videre til Sankt Hans Torv, da det er her de fede butikker og lækre delikatesser holder til, og det hele folder sig for alvor ud på Torvet, hvor en masse skønne caféer holder til – og din kan blive én af dem! En virkelig skøn og levende adresse i gåafstand fra offentlig transport og Søerne.

TILSVARENDE EMNER

Borgergade 18, st.
Størrelse (m2) 83
Leje pr. mdr. (kr.) 19.420
Vingårdstræde 17, st. tv.
Størrelse (m2) 66
Leje pr. mdr. (kr.) 14.573
Sankt Hans Torv 3, st.
Størrelse (m2) 131
Leje pr. mdr. (kr.) 29.500
Viktoriagade 6 st. tv.
Størrelse (m2) 85
Leje pr. mdr. (kr.) 13.267
Viktoriagade 11, st. th.
Størrelse (m2) 115
Leje pr. mdr. (kr.) 13.335