Erhvervsformidler, Restaurant Simon Ravnløkke

Simon Ravnløkke

Erhvervsformidler, Restaurant

sr@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 25 39

SOLGT

Bar med natbevilling til leje med afståelse – midt på hippe Sankt Hans Torv

Drømmer du om at drive forretning fra Københavns allerbedste beliggenhed? Med denne bars placering midt på Sankt Hans Torv er du sikret kunder i massevis, når mørket falder på – velkommen til Indre Nørrebro!    

I en bygning opført i 1884 holder nogle skønne erhvervslokaler til, der lige nu huser hyggelige Café Plenum – en bar og café, som er særdeles velbesøgt af de lokale på Nørrebro. Baren, der er til leje med afståelse, har natbevilling indtil klokken fire om morgenen, og det er derfor oplagt at lange masser af farverige drinks over disken og sætte rammerne for en begivenhedsrig aften i byen.

Baren tager sig flot ud i yderst funktionel stand og er godt indrettet. Lejemålets to lokaler giver plads til masser af borde og stole, mens omgivelsernes rustikke trægulve og charmerende murstensvægge uden tvivl vil få gæsterne til at føle sig hjemme. Den store bar sparker natten i gang, og køkkenet med opvaskemaskine, der holder til bagerst i lejemålet, gør det muligt at kredse om kundernes smagsløg. Foruden disse mulighedsrige rum åbner baren op for flere flotte toiletter samt et stort og brugbart lager i kælderetagen.

FØJ TIL FAVORITTER 3
Afståelse 1.295.000 kr.
Leje pr. mdr. 29.500 kr.
Størrelse 104 m² + 27 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Café / Bar
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

Med adresse på Sankt Hans Torv 3 får du en placering, som de fleste med erhvervsdrømme ville give en højre arm for at få fingrene i. Barens nabo er 7-Eleven, og hele Sankt Hans Torv er et mekka af fest og farver om dagen såvel som om natten. Det bugner med restauranter og caféer, mens natklubben RUST holder til tæt på. Dette lejemål befinder sig med andre ord i et livligt hotspot af glade, feststemte mennesker – lokale såvel som turister, der dagligt lægger vej forbi et af Københavns mest hippe kvarterer.

Nørrebro og Sankt Hans Torv står klar til at tage imod dig og dine forretningsidéer, og det samme gør bydelens mange beboere, som hungrer efter nye barer, de kan slå sig ned i efter fyraften.

TILSVARENDE EMNER

Viktoriagade 6 st. tv.
Størrelse (m2) 85
Leje pr. mdr. (kr.) 13.267
Viktoriagade 11, st. th.
Størrelse (m2) 115
Leje pr. mdr. (kr.) 13.335
Valby Langgade 61 st. th.
Størrelse (m2) 90
Leje pr. mdr. (kr.) 24.000
Viktoriagade 6 st. th. (Hyggestund)
Størrelse (m2) 119
Leje pr. mdr. (kr.) 18.033
Gothersgade 15, kld. mf.
Størrelse (m2) 120
Leje pr. mdr. (kr.) 28.679