Erhvervsformidler, Restaurant Simon Ravnløkke

Simon Ravnløkke

Erhvervsformidler, Restaurant

sr@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 25 39

Lokale til salg på Sankt Gertruds Stræde 4

Der er en skarp kontrast fra Kultorvets skinnende butiksfacader, der ligger lige om hjørnet, til Sankt Gertruds Stræde, der er et glimt mod det gamle København. Her, i terrænplan i nummer 4, ligger et spændende lokale til leje med afståelse i én af Indre Bys charmerende, fredede ejendomme, hvor du kan skænke kaffe til københavnere på farten med et højt niveau af autenticitet.

Fire vinduespartier og en dør adskiller gaden fra cafélokalet, og træder du et par trin ned, møder du lokalets 40 veldisponerede kvadratmeter, der består af et sammenhængende serveringslokale med har, et mindre lokale, et WC og et lager. Hver enkelt tomme er nyrenoveret og disk, borde og bænke er lavet specielt til denne kaffebar. Så du kan overtage det hele med det samme og ikke behøver at gøre noget ved det - helt klar til at blive transformeret til din vision om Københavns næste samlingspunkt. De flotte flisegulve står kontrast til de sortmalede loftsbjælker og baren i træ, mens barområdet kan bruges til opbevaring af vand på køl og dagens udvalg af kager. Når sommeren rammer, kan du også slå dig fast som en fortovscafé med udeservering på det lille brostensareal foran vinduespartierne.

Det er også muligt at overtage kaffebarens sociale medier profiler.

FØJ TIL FAVORITTER 2
Afståelse 475.000 kr.
Leje pr. mdr. 5.000 kr.
Størrelse 40 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Café
Depositum 3 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke Der foreligger ikke energimærke

Beliggenhed

Sankt Gertruds Stræde er et broget skare af spændende bygninger, der har været en del af bybilledet i mange, mange år. Man får næsten ikke en mere central placering. Tusindvis af købelystne københavnere såvel som nysgerrige turister strømmer gennem Kultorvets passage dagligt, hvor din lille café ligger bare lige om hjørnet fra mylderet. Synligheden er markant, fordi butiksskiltet kan skimtes helt fra den anden side af fontænen, og bliver din biks så eftertragtet, at folk gladeligt kommer langvejs fra for at komme på visit, har du Nørreport liggende 350 meter fra dørtærsklen, hvor Metro, S-Tog, busser og regionaltoge stopper i døgndrift. Velkommen!

TILSVARENDE EMNER

Sommerstedgade 18, kld.
Størrelse (m2) 140
Leje pr. mdr. (kr.) 9.691
Abel Cathrines Gade 1-3, kld. samt 12, kld.
Størrelse (m2) 350
Leje pr. mdr. (kr.) 19.816
Georg Brandes Plads 2-6 kld.
Størrelse (m2) 277
Leje pr. mdr. (kr.) 22.175