Erhvervsformidler, Restaurant Simon Ravnløkke

Simon Ravnløkke

Erhvervsformidler, Restaurant

sr@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 25 39

SOLGT

Lokale til salg på Sankt Gertruds Stræde 4

I én af Indre Bys charmerende, smalle gader finder vi Coffee & Cake til leje med afståelse. Den charmerende café er nyistandsat og indbydende, og det er altså her der er mulighed for at starte et erhvervseventyr med en af byens bedste placeringer.


Caféen ligger i kælderen af den fredede ejendom fra 1815, hvor der i den grå facade er opsat tre vinduespartier, så forbipasserende kan kaste et glimt indenfor. Et par trappetrin fører ned til det hyggelige lokale, hvor lyse gulvfliser og charmerende loftsbjælker er med til at sætte tonen for stedet. Til venstre er der opstillet et kasseområde med montre, der skal være med til at lokke godter i gæsterne. Det er også her, man finder køkkenfaciliteterne, der udgøres af kølefryseskabe, opvaskemaskine og håndvaske.


Den hyggelige atmosfære indbyder i dén grad til caféhygge, men har du andre tanker, er det også muligt at etablere kontor. Udover det fine hovedlokale finder man også et lagerrum med udgang til kundetoilet.

FØJ TIL FAVORITTER 5
Afståelse 195.000 kr.
Leje pr. mdr. 5.000 kr.
Størrelse 40 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Café, Sandwichbar
Depositum 3 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke Der foreligger ikke energimærke

Beliggenhed

Det kommer bestemt ikke bag på nogen, at placeringen på Sankt Gertruds Stræde er helt i top. Her befinder man sig midt i hjertet af København, hvor Nørreport, Rundetårn og Kgs. Have er nogle af de nærmeste naboer. Der er altså garanti for massiv eksponering, for hver dag valfarter turister til området med mulighed for at blive betaget af netop dette butiksvindue, og lokale Københavnere frekventerer også området, for der er utallige prisbelønnede restaurationer og luksusbutikker indenfor få hundrede meter.

Når det kommer til transport, har kunderne masser af muligheder. Nørreport slår sine folder 150 meter fra hoveddøren med både bus, tog og Metro, og der er også mulighed for parkering lige i nærheden.

Har det sat tankerne i omdrejninger? Så kontakt Butikskompagniet i dag og hør mere om dine muligheder på Sankt Gertruds Stræde!


TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 140
Leje pr. mdr. (kr.) 9.691
Størrelse (m2) 95
Leje pr. mdr. (kr.) 28.060
Størrelse (m2) 350
Leje pr. mdr. (kr.) 19.816